Flz0806 Prensesinannesiii1 Zeypem 2020 istatistiklerine göre küsürlerini belirtmiyorum yüzde 50 /50 doğumlar belirlenmiş cinsiyete göre. :) Bence bu yıl da aynı olacak. Büyük tabloya bakmak lazım
Cinsiyetogrenemeyenbianne21 Asli2323 benim bebisimde erkek ..ama galiba 2020de hamile kalıp hazıran temmuz gibi dogum yapicak olanlar erkek 2021 de hamile kalanlar kız sanırım 😊😊
sevvalakkah Asli2323 Bence erkek senesi 😂 Eşimin tarafında ve bizim tarafımızda ki akrabalarla aramızda 1 ay vs var hepimizin ki erkek 🐣 Bu sene erkek senesi gibi bence 🙈
Bebegimibeklerken1 Asli2323 ablam görümcem ben ve benim bı arkadasim hamile ablam ve görümcem in kız ben ve arkadaşım ki erkek😃😃
Mervekaradag Ncmtntuuba Bende de durum ayni. Hatta sirf bundan kendiminkini erkek diye hissetmeye baslamistim ki doktorum kiz deyince büyük sok yasamadim degil 😍
Glbnpk Asli2323 bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Doktorum bu sen erkek senesi genelde erkek bebek geliyor dedi. 🥰
PerlaAy Ferahfezaaa allahım kafamda deli sorular 16 da erkek 18 de kız dedi doktor \95 bende herşeyi aldım a dan z ye pespembe mor vs bide döner kafayı yerim heralde artık post açar burdan. Birine veririm napayım
zcelik Sibelina alişanın eşi doğum yaptı kız, Özge özder doğum yaptı kız, Merve Özbey yaptı bugün kız, almeda abazi hamile kız 😄 bunlar bildiklerim