Smyrayldrm Esra004 masalh baya nazlıyms cnm bende 12 haftalıkta soledı perınatolojı doktoruna gttm kız ddı 1hafta snra kontrole gıdcm degsmez diye dusunuyrm ınslh busurı kıyafet aldm 2 oglum var bende hep kız hıssetıyrm kızım olur ınslh cnm yaa
Gul-42 Cevrem hep erkek var bır arkadasımın ıkız kızları olucak baska kız duymadım bnm bebışte sağda sagda olunca erkek oluormuş rıvayetlere gore ne kadar doğru bılmıorum ama nedense hep eksı tuzlu yıorum😁
Esra004 Smyrayldrm insallah allah gönlüne göre versin 😊🌸 benimde iki kizim var bu sefererkek olmasini cok isterdim nasip hayirlisi buymuş demekki
Cahideburak Yakamoz1325 16 haftalıkken gitmiştim kız dediler sonra 21 haftada gittim o zaman erkek dediler
Smyrayldrm Esra004 hayrılısı olsun cnm yaa allahım herkesın kalbindeki versın ınslh ya bende cok ıstıyrm bır kızım olmasını hamılelılıgm rahat gecmıyı bulantılarım cok oluyo cnm ya senınkıde mı oyke
Yakamoz1325 Cahideburak yaaaa BNde 16 haftalıkken gittiğimde kız denildi ama içimden hep erkek geçiyor devletimi gidiyorsunuz
Esra004 Smyrayldrm ilk 3 ayımı çok zor geçiriyorum sonrası rahat geciyor 3.hamileligimde sol bacagimda varis cikti ayakta duramiyorum😞
Tggba Ferahfezaaa ne kadarlık ken kiz denildi ve erkeğe döndü acaba banada erkek dediler gecne hafta kiz dediler bireyler almaya korkuyorum halen 😀
Smyrayldrm Esra004 yaa bende kafamı kaldramıyrm ya cok kotuyum sızede gecmıs olsun ınslh gecer bıran once 🙏😍