Badeninannesii Aycicegim Aminnnnnnn🙏allahım evlat sahibi olmak isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu kimsenin kucagını boş bırakma yarabbim🙏🙏
Meyracukurmaraz Benim gördüğüm kadarıyla hazirana kadar doğum yapacak olanlar erkek sonrası kız gibi herkez den öyle duyuyorum
Esra004 Meyracukurmaraz Benimde erkek olmasi lazimdi o zaman 😁😁doğumum haziran gösteriyor allah nasip ederse
Bayburtlugelin Asli2323 oeki ya gecen sesinin sonunda hamile kalanların senesi kızmı erkekmi 😅 benm bir oglum var içimden kız iatyorum saglıkla gelsin de bakalım ne olucak
Ebrar3435 Asli2323 benimde kız cevremde duyduklarım da hep kız hayırlısı olsun kız erkek farketmiyor ilk çocuğum 23+2haftalik olduk 🤲🧿🥰❤
Smyy00 Asli2323 çevremdeki bu sene doğacak herkes kız hiç daha erkek duymadım bizimki dahil 6-7 kız var
ipkdnmz İlk çocuğum kız bu ikinci 14 .haftada doktor kız dedi içime hep erkek doğuyo nedense değişirmi şuan 16 haftalık olduk 1 hafta sonra kontrole gidicem.
gel_artik_bebegim Asli2323 geçen sene kız senesiydi çevremdeki çoğu insan kız doğurdu bu sene erkek senesi bence ve inşallah bu ay hamile kalirm da oğluşum olur😊💙