tgbktszdmr Yaaa kızlar bizim kızın elleri hep yüzünde kapatıyor yüzünü😄 35+2 olduk göremedik. Bir de Doğum pozisyonuna girmiş sanmıyorum artık göstereceğini umudumu kaybettim😄😄
2prensannesl tgbktszdmr benim kızımda hep yandan yüzünü gösteriyor bize 32 hafta boyunca ne gittiysem görmeye hep eli yüzünde yandan bak anne dercesine 😂❤️🤗
umutbaby tgbktszdmr 38 hafta olduk benim oğluşumda göstermedi yüzünü geçen kontrolde burnunun ucunu görebildik sadece 😄 o kadar uğraşıyo doktor yok açmak yerine daha çok kapatıyo ellerini minik suratına
Serdem39 tgbktszdmr 34+4 olduk şimdiy e kadar bizde hiç göremedik yüzünü eli hep yüzündeydi bundan sonrada göremeyiz zaten 😊 ama çok merak ediyorum nasıldır acaba 😍
Vildan_C tgbktszdmr Benim kızın maşAllah’ı var 38. Haftadayız bugün gittik yine dil çakardı bize keyfi yerinde sağolsun hiç saklamadı kendini😅Darısı başınıza😘
tgbktszdmr 2prensannesl ay evet ya yandan burnunu görüyoruz bir de bi tek 😁 adam akıllı bi ultrason fotoğrafı çektiremedik🤣
tgbktszdmr Serdem39 bende düşününce merak ediyorum sonra sağlık durumu iyi olsunda nasılsa görcez diyorum ama elde değil yani merak duygusu😄
Serdem39 tgbktszdmr aynen walla elde olmuyor 😊 dediğin gibi sağlıklı olsunda sağ salim kucağımıza alalım inşallah az kaldı zaten merakımızı gidermeye 😁
Minikasya tgbktszdmr Ultrason dalgaları tedirgin edince direk yüzlerini kapatıyorlar. Benimkide çok geç gösterdi
fosforlukalem tgbktszdmr ben de en son bebeğimin yüzünü 29 haftalıkken görmüştüm. Sonra bi de doğumda gördüm 😄 ve doğum sonrasında da uzun süre hep elleri yüzünde uyudu 🥰 anne karnında sanıyordu kendisini hâlâ benim de ödüm kopuyordu burnunu kapatır da nefes alamaz diye başında bekliyordum uyurken 😄