hlyagl doktorum pazar günü tarih verdi ama bu küçüğün geleceği yok 😀 beklemelerdeyiz kizlar sizde durumlar nedir? Doktorum bebegin hareketlerine dikkat et dedi sadece onun disinda nisan su gelirse direk hastaneye zaten
ozlemm_ hlyagl aynıyız bizde 39+5 beklemedeyiz pazartesiye kadar gelmezse suni sancıyla deneyeceğiz olmazsa son çare sezaryen🤷♀️
Hazirana hlyagl ya 42 ye kadar beklenmesi gerekiyo sorun yoksa niye hemen sezeryan diyolar anlamiyorum
hlyagl Selinnusta bebek asagida dedi sezeryanla ilgili birsey demedi normal olarak ilerliyoruz suan sadece bebegin hareketlerine dikkat et dedi 😐😐
hlyagl milestone bu gece sancım biraz var ara ara siddetleniyor nisan yada su gelmeden gitmicem hastaneye sicak suya girdim ciktim bakalim hayirlisiyla hepimizin bi avazda sıkıntısız dogururuz 😊😊
Selinnusta munevveroz suni sancıyla kanala girebliyo mu bende isteyeyim öyle çok stresliyim allah kurtasın hepimizi
hlyagl munevveroz doktor altta muane falan hic demedi bekliyoz bakalim sancim bu gece var ama direk suniyle nasil alcak sizi
hlyagl Hazirana aynenn bebek anne icin normal daha iyi sezeryan kolaylarina geliyor galiba bebek ve anne icin sorun teşkil etmediği surece normalden ilerlemeleri lazim
Seyma53 Hazirana aynen 42 ye kadar daha zamanı varken neden hemen 39.haftada dönmedi pozisyon almadı sezeryan yapıcaz deniliyo anlamıyorum.
munevveroz hlyagl bilmiyorum canım alttan muayenede 1 cm açıklık var dedi. bebişim kilolu biraz 4 kiloya dayandı direkt sezeryana almak istemedi o yüzden önce suniyle deneyecez
hlyagl munevveroz benim ki 1 hafta önce 3500 dü dün bakmadi nst çekti sancim cikti eve geldim geceden sabaha kadar agrim vardı suan yatsam bebek tas gibi yapiyor kendini ayakta biraz daha iyiyim geçiyor
Busrabnrby hlyagl ah canim bizim 40 +5 oldu hala gelmedi pazartesiye kadar gelmezse yatisimiz var suni sanci ile getirmeye caliscaklar 😣😣