Raymalifalitiko 19 haftalık hamileyim 2. Gebeligim.. Karnım baya büyük ilk hamileligimde 7 aylıkken bu kadar buyuktu bunda neden böyle cok çıktı anlamadım.. İlk 3 ay 6 kilo verdim suan tartıda 2 kilo almış görünüyorum ama karnim cok şiş.. Bu kadar büyür mu ?
beseranne Raymalifalitiko aynısını yaşıyorum ve doktoruma sordum. İkinci gebeliklerde karın ilkinde gevşediği için daha büyük olur dedi. Normalmiş yani.
2yavruuannesi Raymalifalitiko benim 3. Hamileliğim 19.hftdym daha yenı cıktı karnm az. Ozamn bnmkı baya bı esnemesı lazm ama cok yok. Bnce gaz olabılır. Hergün tuvalete cıkıyomusunuz mesela. Bnm doktrum duphalac verdi cıkamazsan iç. hıcbır zararı yok dedi.
Raymalifalitiko burcinnb gaz olsa 2 hafta sis kalır mı ki ? Gaz sancısı falan olur rahatsiz eder sanki
Isilhanim87 Gebelikte daha erken belirginlesiyormus göbek. Nedeni ise rahmin esnek olması . Yani 1. Bebekle beraber esneklesmesi.
Raymalifalitiko Irmakayla Bende zaten göbek vardi ilk hamilelikten sonra kalmıştı üzerine ekleniyor ondan mi böyle bilmiyorum
Raymalifalitiko 2yavruuannesi çıkıyorum gaz bi ara vardi ama sanci yapıyor rahatsiz ediyordu bu değişik sert mide kısmında şişlik daha yoğun karnımın alt kısmında daha az şekilsiz duruyor zaten bi tuhaf.
mineu8 Raymalifalitiko sanirim bu sorun genel. Benim de 2.gebeligim daha 3 aylikken nerdeyse 6 aylik gibiydim simdi 29.haftadayim dogum ne zaman diye soruyorlar 😂
Raymalifalitiko mineu8 sadece bende olmamasi içimi biraz rahatlattı bende acaba vitaminlerden ilaçlardan mi oluyor diye dusundum ama herkeste varmış.. Oluyor demek ki böyle