Denizin Her hangibir şikayetim kanamam olmadı canlarım riskli günler geçtimi sizce ? Bundan önce iki kere olumsuz olmuştu, kalp durması ve kimyasal gebelik oldu
minikturta Denizin bence risk her zaman var ya 🥺 onun haricinde bilgim yok kuzum üstte kalsın diye yazıyorum
Boncukgiller003 Denizin hamilelikte risksiz dönem diye bişi yok malesef. En son doktor kontrolüme gittiğimde kadının biri rahim yetmezliğinden 32 haftalık bebeğini kaybetmiş. Benim üst komşum beş aylık hamileyken düşük yaptı. Doğurana kadar risk var malesef. O yüzden sürekli temkinli olmak şart bence
SineMina Denizin yani buda sacma bi soru cunku gebelikte risk her hafta vardir. Bide hemen sitem ediyosunuz.
058elf Denizin gebelikte risk her zaman vardır canım dikkat et bi iş yaparken falan, ama yine de doktoruna sor en güzel cevabı o verecektir 😌
Irmakayla Denizin kuzum 6. Haftada kanamam oldu 11. Haftama kadar yattm hep dikkat ettim suan 16 haftamdayım yavas yavas herseyi yapmaya basladım cok yorulmadan dinlene dinlene bebekte iyi cok şükür haftada 1 kez iliskide yaşıyorum şükür sıkıntm yok ama her hamilelik basindan sonuna kadar risklidir dikkat etmek lazm
noktaninannesi Çünkü bu soruyu doktoruna sorman lazım iyi yada kötü neden yorum atıp moral bozalım ki hepimiz hamileyiz sonuçta ve doğum sonrasına kadar risk altındayız
Yasemin0728 Denizin benimde daha önce den kalp durmasından dolayı kürtaj ve bı kimyasal gebelik oldu şuan 15+4 haftaligiz bugün doktora gittim risk yok demişti bana
BhrDnmz Yasemin0728 kalp durdugunda bi kanama yada baska belirtiniz oluyor mu en korktugum sey anlamamak cunku
Denizin Yasemin0728 nasıl risk yok dedi canım ? Sende benim gibi korktugunumu söyledin ? Bu arada corasprin ve oksapar kullanıyorum hafif pıhtılaşmam cıktı
Denizin BhrDnmz canım benimkide 9 cu haftdaydı, kanama vs yoktu , sadece biraz bel ağrım ve göğüs hassasiyetim kaybolmuştu
Havvaylmz BhrDnmz malesef 13 haftalıkken kontrol gittiğimde kalp durduğunu öğrendim 2 hafta karnımda taşimişim o şekilde hiç bir belirti yoktu sadece hamilelik göğüs sönmesi ve kendimi hamile gibi hissedemiyordum öyle kürtaj oldum şimdi 17 haftalık hamileyim Allah’a emanet bakalım sağlıkla gelsin bebekle r
Yasemin0728 Denizin bende coraspin ve oksapar 4000 lik kullanıyorum. Ben sormadan doktor dedi riskin yok dedi ama doğuma kadar kullan dedi