Sidal Prenses21 bende 18 de hissettim çok kücüktü ayırt etmek çok zor gerçekten ama 20. Haftada baya baya hissediyosun
benaslindayohum Prenses21 birazcik senin bunyene bagli o ben kilolu olduğum icin 20 haftaligim ama gobegim yumusak bazen bulamiyorum bi alt karnimdan gecerken hissediyorum ilk defa da 18 de hissetmistim zayifsan hissedersin cok yakinda😊
Birbebeginblogu Prenses21 tam hatırlamıyorum o kadae heyecanlı ki unuttm😁 ama senin haftalarındaydım diye biliyorum kelebek çırpntısı gibi çokkkk minik hisseditorsunuz önce
aleynauynk Prenses21 canim yakinda hissedersin bende 18 haftalikken hissettim. Evde is yaptigimda temizlik yemek vs oturup ayaklarimi uzatip dinlendigimde ozellikle cok hareketleniyor ☺️😇
benaslindayohum Prenses21 bana gore zayifsin yakinda hissedersin sirt ustu bi sure uzanirsan belki o zamam daha rahat hssedersin 😊
Sibelezgi benaslindayohum valla ben 47 kiloydum zayiftim.hep hissetttim suan 33.6 oldum 54 kiloyum zayiflar bence daha kolay hissediyor
Sibelezgi Prenses21 canim merak etme yeni yeni baslar 18 de hissettim ben sonrada.hic durmaz 😆😂😂😂 halaylar ceker icinde geceleru uyutmaz kipirdamaktan
esinaltintaas Prenses21 17+5 de hissettim 2 defa vurdu ben burdayım diyerek birdaha da hiç durmadı :)
benaslindayohum Sibelezgi ayni gorusteyim zayiflar daha erken hissediyor ben gobekte bebisi bulamiyorum gezmeye alani cok kilolu oldugum icin😂