ErsinazYlmaz Kizlarr karnim eziliyo cok adağ yaparken karnim ariyo sonrada bebeyime bisey olmaz dimi daha 3 aylik olucaz Allahin izniyle 9 aya kadar ağda yapan varmi ?
fatos2404 ErsinazYlmaz ben 4. ayıma girdim ilk günden beri yapıyorum Allah'ın izniyle son aya kadarda yapıcam. Tabi doktor izniyle. Doktoruna sorman lazım canım
kubrafatih28 ErsinazYlmaz 38 haftalığız 2 haftadır kasılmalar nedeni ile yapamıyorum. Doktorun bebişinle ilgili bir sıkıntı görmediyse son ayına kadar ayna yardımı ile yapabilirsin 😉
Tugba9109 ErsinazYlmaz 38+3 haftalık Hamileyim. Hamileliğin basından beri ağdaya kuaföre gidiyorum kendim yapamadığım için . Daha dün gittim kuaföre insallah bu hamileligimde sonkez yaptığım ağda olur 😊
Fatmafatma ErsinazYlmaz ben 33 haftaligim agda yapiyorum ayna koyuyorm karsima o sekilde ala bildim kadar aliyorum
Bebegimibeklerken__ Benim annem karşısına ayna koyup öyle yapmış Ağca’yı hamileyken şahsen bende öyle düşünüyorum eğilemediğimde 😊
ErsinazYlmaz Hmm çok sağolun kizlar nekadarda ayna koysam gerdirmeden olmuyoki koparicaz yoksa oramizi buramizi aman Allah korusun ve burda adağciya hic gitmedim ben Almanyadayim su an bulabilirsem gidicem insallah alabildiğmiz kadar alicaz artik Allahim kolayini verir insalah 🙏🏻🤰🏼
Yarenimm Utanmasam kuaföre gidip aldırmayı istiyorum valla dogum a ağda olsam süper olur olmadi eşime aldircam mecbur