aysenuryldzz19 Sevgili anneler, bebeginin beyninde bu kistin tanisi konularlar var mi?? Varsa kacinci haftada gecti yorumlarınızı bekliyorum 🙏🙏
Ttlier19 aysenuryldzz19 bizdede 20.haftada görüldü en geç 28.haftada kayboluyo dedi doktor öyle de olsu çok şükür. Kaybolmazsa bi problem olur mu dedim %2 sinde kaybolmuyo ama fiziksel zihinsel anlamda hiç bi sknti yaratmiyo demişti doktor
NazMelis aysenuryldzz19 bizde de 17.haftada görüldü. Doktorum geçmeyen yok gibi bi şey için rahat olsun demişti gerçekten de bir sonraki kontrolde tamamen kaybolmuştu çok şükür 🤲🏻 inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım bebişlerimizi 🤲🏼
aysenuryldzz19 Merveprlkkkk bizim ikiz gebelik once birinde vardi iki tarafli bu haftaki kontrolde digerindede tek yonlu var denildi bu konuda cok endiseliyim doktorumuz bununla dogan bebek yok diyor ama yinede endişeleniyorum
Pln1305 Haftada görüldü bizdede ek bir bulgu olmadığı için zamanla geçiyor dedi haftaya detaylıya gireceğiz onu bekliyoruz.stresli bir bekleyiş umarım her şey yolundadır ve geçmiştir 🙏