Kubra79 Kızlar kaçıncı haftada kıyafetleri yıkayıp ütüleyip dolabına kaldırdınız beşiği kurdunuz ben 26 oldum ama her gün gözüm kıyafetlerde sabırsızlanıyorum 😍
Birbebeginblogu Kubra79 bana kalsa simdiye tüm oda hazırdıda işte erken sjsjs😂😂 ama bence senin zamanın gelmiş
asiltosumm35 Kubra79 28. Haftamda baslayip 31. Haftamda bitirmistim 32. Haftamda da hastanr cantami yapmistim canim
Kubra79 Armindia almadık bir beşik ben aldım bir tane hediye geldi 2 beşik bolcaaaa kıyafet var benim yatak odamın dolapları çok büyük orayı kullanacağım ona yer ayırdım büyük bir kısım orayı kullanacağım
Armindia Kubra79 O zaman yapin gitsin 😊 Bende mobilya almayı bekliyorum 19+4 üz eşim ve herkes erken diyor 😭 ama çok heyecanlıyım 😅
nur71 Kubra79 valla bende onu gözlüyorum 25.haftadayım eksik dolap bi kac kiyafet kaldı besigi odasinda yatagi hazır 30 .haftada herseyi hazir edecegim inşallah 😍🥰
Kubra79 nur71 Bence de 30 da herşeyi hazır etmek lazım ağırlaşınca yapamayız gibime geliyor kenarda dursun ne olacak 😍
Huzurmelegim_28 16.hafta olduk bizde simdilik bim ve şoka gelenlerden bir kac parca birseyler aldimm cinsiyet belli olsun sonra yine alinir
Kubra79 Huzurmelegim_28 lütfen bim demeyin bu gün izdiham yaşanmış 😂 iyi ki gitmedim sabah akşam üstü 4 ye gittim ben havluyla ağız mendili aldım insanlar sanki virüs yokmuş gibi birbirini ezmiş 😂
nur71 Kubra79 aynn canım suan da bile hic halim yok git gide belime agrı giriyo zorlanmaya basladim hayirlisiyla sağlıkla gelsinler meleklerimiz😍
Burcuclk 058elf sende de iyi sabır var maşallah bende 26 haftalık hamileyim henüz bişi almadım Ramazan ayından önce alayım dedim bakalım artık sağlıklı bir şekilde gelsinler inş 🌸❤️
Huzurmelegim_28 Kubra79 ben sabah 9da gittimm erkenden yok alacaklarim kalmazdi ve cok kalabalikti zaten
annelik16 Kubra79 bende 26 dayım 28-30 gibi çantasını da hazır ederim 😂 Allah korusun ama erken doğum da olabiliyo bazen neler duyuyoruz hazır olmak lazım
Tugceonur Kubra79 30 haftada herşeyimi hazırladım çantamda hazır günümüzüde aldık artık inşallah sağ sağlim kucağınıza almayı bekliyoruz 🌸