Merveeeeeeek Hamişler merhaba.Çin takvimiyle cinsiyeti tutmayan var mı yoksa herkesin Çin takvimiyle aynımı çıktı cinsiyeti.benim takvim kız diyor ben erkek hissediyorum ama hala öğrenemedik cinsiyeti 16 haftalığım🤗
mlkkk Merveeeeeeek ya Allah aşkına tutan var mı diye sormak varken tutmayan var mı diye sormak ne inanmayın böyle uydurma şeylere üç bel ihtimal yok ki zaten iki ihtimal var sallasanız illaki tutar 😂 bacak arasından görmedikçe takvim nub kese şekli kemik yapısı filan hepsi boş o yüzden göstermesini beklemelisiniz 😊
Merveeeeeeek mlkkk dediğin gibi tabiki 2 seçenek var :) ben tutanlar çok sanıyordum ama tutmayanda çokmuş bunu öğrenmek istemiştim teşekkürler :)
Senaa28- Merveeeeeeek tüm takvimler hurafeler tahminler erkek dedi aklına ne geliyorsa teoriler vs ama sonuç kız. ❤️
DenizSayer Merveeeeeeek hayır zaten yarı yarıya şans sallamasyon yani bacak arasını görmeden tüm tahminler hurafeler yanlış burda tabi tahminciler var ama bazıları bazen yanıladabiliyor en iyisi zamanını bekleyip doktordan öğrenmek
Pelin093 Merveeeeeeek benim iki kizimdada tuttu valla 🙈 ama senin hislerin de önemli ben ikisindede kiz hissediyodum
Senaa28- Merveeeeeeek herşey kuzu erkeğe işaretti bir kız bir oğlan diyodu Dr en son kız bebek dedi ayrıntılıyı bekliyorum ama Dr çok emindi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️☺️ Allah’ın nasibi 🙂
Tulay01 Merveeeeeeek valla bende ona göre bişeyler yapmaya çalıştım ama tutmadı erkek diyo doktorlar kız dedi bakalım hayırlısı 2 kızım var erkek olur diye denedik ama nafile 😅😅
Sumisalii Merveeeeeeek malesef tutmuyor canim benim cin takviminde erkek cikiyor bnde erkek hissediyordum ama doktorum %90 kiz dedi
bebissveannesi Merveeeeeeek ben bir türlü doğrusunu bulamadım bazı sitelerde erkek bazı sitelerde kız çıkıyor 🤷♀️
sinem_a Merveeeeeeek benim Çin takvimi yüzük testi son adet testi kan değişimi testi hepsi erkek çıktı ama bir kızımız olucak 😂