Melikesvm 28haftalık hamıleyım bebegım vurması rahmımın hemen üstünde vuruyor ayagımı neresıyse 🤣 sureklı vurup vurup kacıyor özellıkle gece uzandıqımda cok oynuyor sizin bebeklerınız nasıl❤️
Billia Melikesvm bende 19+4 Üm sakinleşince ve oturduğumda kimildiyor gece uyumaya yakın da durmuyor 😂
mlkkk Melikesvm 19haftada arada hafif balon patlar gibi hissediyorum tekmelerini ama bazen çok sert geliyor belimde bile hissedip sıçrıyorum sizde de oluyor muydu bu haftalarda
Ozgecetindag Melikesvm benimkide 13 haftada imkansiz dediler ama hissetmeye basladim ve hergun tekmelerinden iki büklüm oluyordum doguma girdiğim gun bile zipliyordu ki dogdugu an bile bacaklar hareket halinde avazı çıktığı kadar agliyordi kizim😅
Attent Melikesvm bebekler gece daha cok oynar gunduzler hareket halinde olduğunuz icin uyur gece de icinde bulunduğu su hareket etmeyince harekete geciyor bide tatli şekerleri şeyler yiyip yatarsaniz oda cok bebeği harketlendiriyor
Melikesvm mlkkk yok bende seyrıyor gıbı oluyordu daha sonra 20haftalarda sert bı sekılde vurduqunu felan hıssedıyordum ama suan daha net hıssedıyroum ıcımde donduqunu vurduqunu felan
Melikesvm Ozgecetindag bende 13haftada hıssettım seyrıyor gıbı oluordu arada pek degıl ama allah bagıslasın darısı bıze ınsallah😍