SeherZehraKmrc Egeelif Mine Tüzel doktorum. Daha önceden yunus Emre hastanesindeydi. Uzun zamandır ona gidiyorum. Çok tatlıdır.
Seliminbusrasi Mehtap03 grand medicalde esimin iş yerinin anlasmasi var %20 gibi hesapladik 900 tlye denk geliyo.
Mehtap03 Seliminbusrasi bende uğur beye gidiyordum ama dediğin gibi ücret konusu yüzünden bnde granda geçtim cemile hanıma sen memnun musun cemile hanmdan bnde yeni gectm sayılır
Seliminbusrasi Selenaycesur ben ugur beye sordum 1700 dedi ama mesai saatleri için diger durumalr ekstra dedi o yuzden bende grand medicale gectim
Esraodaci istanbulluanne canım seninki uygun geldi bana Ben bezmialem vakıf üniversitesine gidiyorum ve normal doğum 2500 sezeryan 3000🤨
istanbulluanne Esraodaci Valla burdakileri okuduktan sonra banada uygun geldi 😀 benden önce ki yazanlarn hepsi 1000-1500 arasi fiyat vermisti ondan demistm ama snradan 5000 bile gördüm sok 😀
Ilkgozagrimiz Esraodaci özel kismina mi gidiyosunuz cunku ben sordum normal 600 sezaryan 1200 dediler
Bsrgrss ferideee merhaba bende bahçeşehir Liv’e gidiyorum. Doktorunuz kim acaba ? Fiyat güncel mi bende doğumumu orada yapacağım 🙈
ferideee Bsrgrss billur hocaya gidiyorum fiyatları güncel prrşembe günü aldık siz hangi dr gidiosunuz
SultanElmasDemirel dilekbtl Hastane çok yeni değil işin aslı. Ben sırf özcan bey için gittim. Ama orada dogum yapan bi tanıdıgım memnun kalmıştı ikiz bebekleri olmuştu onunda
Fatma031323 SultanElmasDemirel aaa ne güzel canim cok sevindim sizin adiniza bayramda dogumunuz olsa Özcan bey gelir degil mi yinede .benim daha yeni 9 haftalik bulantılardan dolayı hep hastaneyim artık serum takıyorum allah yardımcımız olsun🙄
GokceGenc Meli florence nightingale de normal epidural dogum 6000 sanırım ole solediler ama doktorum dışarıdan gelicek orayla anlaşmalı daha dogrusu
Esraodaci Ilkgozagrimiz Bezmialemim özel kısmı nedir? dragostaki bezmialeme gidiyorum ben.özel kısmı diye birşey yok ki
Ayseenurr NesliRasit Ben doktorumdan çok memnunum. Hastanede temiz güzel suanlık bı sıkıntım olmadı 5aydır gıdıyorum.