Birbebeginblogu Kızlar 21+1 günlüğüz bebeğe neler yersem kilo yapar ? Muz, ceviz, çerez,meyve.süt ve yoğurt tüketiyorum .??
Nlgn16 Birbebeginblogu canım protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et süt ürünleri falan tüket etin her türlüsü bebeğe faydalı bunun haricinde kaşar ceviz muz kuruyemiş bol tüket 😇
Zeynepdamla Birbebeginblogu muz, kaşar peyniri yumurta ve kuruyemiş hergün mutlaka hepsinden yemeye çalış
Birbebeginblogu Nlgn16 elimden geldikçe tüketmeye çalışıyorum et türlerini falan pek sevmem ama yemeklere katıp yemeğe çalışıyorum
Nlgn16 Birbebeginblogu ama balık ve kırmızı et özellikle bebeğe gidiyor canım sende kilo yapmıyor hızlı gelişiyor benim bebeğim hep 2 hafta önden gitti bir de doktorun verdiği ilaç vitamin bunları düzenli kullan Allah’ın izniyle sağlıklı olur 😇
Birbebeginblogu Nlgn16 kullanıyorum canım balığı ilk zamanlar yiyordum da bulantı zamanlarımda tiksindim sonrada yiyemedim
Nlgn16 Birbebeginblogu zaten balıklarda da cıva oranı var aman dikkat et dip balıkları yasak hamsi palamut uskumru gibi balıkları yiyebilirsin 😇
Birbebeginblogu Nlgn16 balık yemiyorum diye vitamin hapı vermişti ama bakalım yiyebilirsem hamsi denerim
Elfravza Mercimekte kilo yapıyomş diye duydum bnde yenilerde 😊komşum mercimek çorbasını çok sık yemiş hamileliğinde doktoru söylemiş 4 kilonun üstünde doğmuş bebişi 🤷♀️