Prl3988 Kızlar 33.haftadayım bebek bezo bakıyoruz nettenmı bakalm sızce daha mı, ındrmde ve 0 mı1 mı alınmalı gılmeyın ama acemilik 😅
Portakalgeliyor Prl3988 1 numara sleppy ve baby turco stokladım 5 paket aldım allahın izniyle 15 günlük gbi düşünüp sonra popoya olur mu olmaz mı bilemedim almadım devamını mühendisinoğlu sleppy bio natural tavsiye ediyor buarda …
Beyzan Prl3988 bebek bezi alırken tüyo şu her zaman adet fiyatıni hesapla bazen indirim diye satılan ya da büyük boy ekonomi paket diye geçen o kadar da ekonomik olmuyor. Ben Trendyol dan alıyorum bazen de eve yakin marketlerden ama her zaman adet fiyatına bakarak
Birbebeginblogu Prl3988 evet duydum onu hiç araştırmadım açıkcası instada bir soru-cevap yapıp sorayım
Beyzan Beyzan bir de göbek bağı oyuntusu sormussunuz ama gereksiz bir şey o olmasa da olur cunku göbek bağı Maksimum 15 günde düşüyor ki o kadar kalmıyor bile . Göbek bağının üstüne gelmesin diye bezi hafifçe katlamak yeterli geliyor
Ayse3007 Prl3988 sleppy 1 numara alın trendyolda suan indirimde prima premium care çok iyi bir bez fakat çok çabuk değiştiriyorsunuz sürekli kaka yapıyor bide sık degistirdiginiz için pisik falanda olmuyor