Neslihanbew Kızlar varmı bilmiyorum ptesi doktora gidip test yaptırıcam bendeki belirtiler dün idrar hafif koyu gelmeye başladı bugün son bi kaç saattir hafif yanma var ama çok hafif. Yaşayanlar belirtileriniz nelerdi ve ne yaptınız geçmesi için ?
Birbebeginblogu Neslihanbew canım bolll su iç ve iç çamaşırını değiştir sürekli bendede oluyor doktor fitil yazmıştı geçiyor ama geri başlıyor gebelikte sürekli oluyormuş sanırım
Dilara0 Neslihanbew aşırı su tüketimi ve sıcak su torbası beline ama anında çözüm ben kendimi bildim bileli var bende o
Caglaanne Neslihanbew benimde var su iç dedi bol bol doktor birde doğal öneriler araştırırken dut kurusu çayı iç demişti biri bana henüz alıp içmedim
ebrukerm Neslihanbew ihmal etme bende de yanma cok hafifti once lekelenme sonra kanama basladi gittiğimde idrar yollari enfeksiyonu dendi ama bnm degerler baya yuksek cikmis 0 4 aralikta olmasi gereken deger 22 falandi o sebepten antibiyotik verdi. iki gundur kullanıyorum kanama durdu denecek kadar az yanma da hafifledi. persembe de normal kontrolum var umarim bebegi etkilememistir diye dua ediyorum cunku acildeki doktor ultrasondan bakmadan bebek iyi deyip gonderdi o kanamaya. Icim rahat degil artk bekliyorum simdilik
Neslihanbew Birbebeginblogu dikkat edicem bu ikisine de canım bebeğe zararı olmasında ondan korktum ben
Birbebeginblogu Neslihanbew bende ondan korktum 2 defa aynı fitili kullandım hatta yeşilimsi geliyor benim ara sıra doktor koku yoksa fitil kullanmana gerek yok demişti
Neslihanbew Birbebeginblogu renk açık sarı ya da beyaz koku da henüz yok canım ama yeğ başladı belirti yarın ne olur bilemiyorum inşallah ilerlemez korktum valla
Birbebeginblogu Neslihanbew bol su tüket bol su tükettiğin zaman gelmiyor suyu az içince geliyor ona dikkat et ben dikkat ettimde öyle oluyor ama kokusuzsa sorun olmaz bence
Prensmmmm Neslihanbew deneme erken doguma sebep oluyor benim doktorum be jadar sancin olursa olsun sakin deneme dedi
Neslihanbew ebrukerm geçmiş olsun canım inşallah geçer ve bebeğin iyidir sıkma canını doktora gittiğinde görürsün AŞLAHIN izniyle
Neslihan1903 Neslihanbew çok su iç idrarın rengi koyulaşıyorsa az su içmişsindir bu da idrar yolu enfeksiyonu yapıyor canım bol bol su iç testini yaptır 🤗
Neslihanbew Neslihan1903 1 buçuk içiyorum en az saten en fazla 2 oluyor bugün 2 buçuk oldu ilk defa korkuma daha da dikkat edicem
Neslihan1903 Neslihanbew 65 bir şey değil enfeksiyon gidene kadar bol iç doktorun söyler zaten enfeksiyon varsa ne yapacağını