Sen1meleksin Canım ben 10 gün önce doğum yaptım. Sabah 7 de kahverengi akıntım gelmeye başladı. Sonra ilk bel ağrısı sonrasında hafif hafif adet sancısı gibi sancım gelmeye başladı. Saat 10 gibi hastaneye gittik 2 cm açılmam varmış doktor eve gönderdi 2 gün sonra doğumunu yapalım dedi. Benim öğlenden sonra nişanım geldi ve sancılarım arttı 10 dk da bir e düştü. Tekrar gittim hastaneye açılmam hala 2 cm di. Doktor madem geldin yine yatışını yapalım dedi. Akşam 7 de yatışım yapıldı önce kendi sancımla açılmam beklendi çok olmayınca hafif suni sancı verildi suni sancı ve meryem ana otunun da etkisi olduğuna inanıyorum 5 saatte tam açılmayla doğuma alındım. Hatta ebe şaşırdı ilk doğumun olmasına rağmen açılman çok güzel ilerledi 24 saat doğum sancısı çeken oluyor senin kolay oldu dedi. Öyle böyle birşekilde hepsi geçip gidiyor şimdi mis kokulum kollarımda uyuyor. Öylesine aşk yaşıyorum ki onunla anlatamam karnımdayken de seviyordum ama böylesine değildi. Bunun için inan herşeye değer. Korkma hiç hepsi gelip geçiyor sonra tadını çıkartıyorsun 😍