Merhabalar bütün anne adayları herkeste olduğu gibi bende burda doğum hikayemi bigün paylaşırım inşallah pozitif olarak diye umut edenlerden biriyim🙂 hamileliğimin ilk 3 ayı hariç çok rahat bir hamilelik geçirdim ki o 3 ay bile burdaki yazılanlara göre Bi hiçti akşamdan akşama mide bulantısı sadece çok şükür🙂neyse demem o ki çalışıyordum hep hareket halindeyim doğum iznine kadar hamilelik öncesi pilates zumba yaptığım için hamilelikte de buna devam hamile pilatesi yogası olarak o yüzden ciddi ağrılarım olmadı vücudumda hiç yani herşey yolunda olduğu için kilomda fazla olmadığı için hep normal doğum yapacağım söylendi ve kendimi ben hep öyle hazırladım 39. Haftalara geldik ne nişan ne de ciddi yalancı kasılmalar vardı bende burdaki postlarda bian önce gelse diye yorumlar atıyordum 😊 39+4 günlük olduğunuz gün sabah yürüyüş yaptık 45 dk yoga yaptık oğluşumla squatlar falan ardından sonra duş yemek hazırla derken bütün gün aktiftim o gün ta ki yemeği yiyene kadar en azından ona izin verdi ponçikim🥰yemekten sonra belime bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi sonra kasıklarım adet ağrısı gibi ağrımaya başladı gitgide şiddetlenmeye başladı sonra birden Bi sıvı geldi gibi oldu nişan sanırım falan derken ağrım çoğaldı baya Bi düzenli şekilde geliyor dakika hiç sekmiyor valla çok ilginç önce 40 dk30 dkda bir geliyordu sonra 20 dk 10 dk derken 6 7 dk düştü yasak olduğu için trafikte yok diye bekledik o zamana kadar emin olamadım çünkü o kadar anlatılan kadar Bi ağrı gibi değildi çok uzattım ama 2.30 civarı çıktık hastaneye gitmek için acilen giriş yaptık doktorum çatala geç bakalım dedi benim meğersem suyum geliyormuş üstümü çıkarınca birden geldi kontrol edildi açıklık 1 1.5 cm ben yollarlar evde sancı çekerim derken suyunuz patlamış yollayamam dedi yatışım yapıldı açıklık sürekli kontrol edildi açılma olmayınca aletle çatıya bakıldı Bi yandan nstye bağlandı tabi o şekilde bür süre ağrı çektim sonra doktorlar geldi çatınız çok dar açılmıyor normal doğum yapmanız imkansız görünüyor şuan 48 saate kadar beklerdik açılmasını ama bebeğin baş çevresi geçemeyecek bebeğe zarar vermek istemiyoruz sezaryen yapmak istiyoruz onayınız olursa ama strese girmesin bebek diye normal ağrı şeklinde ilerleyeceğiz sabaha kadar sonra epidural sezeryan öneriyoruz dediler bende kabul ettim tabiki saat 11e doğru gelip aldılar o zamana kadar normal sancı mı çektim epidural iğnesi hiç acıtmadı yaparken sonra Bi şeyler yaptıklarını hissediyorsunuz uyuşmadan sonra ama acı hiç hissedilmiyor tabiki korkmayın olacak arkadaşlar sonra işte o an oğlumla gözgöze geldiğimiz o an saat 11.15🥰 ve herşey yaşanılan herşey bitti o mutluluğu anlatamam sadece gözyaşlarımla ifade edebilirim çok şükür kavuştuk yavrumla şimdi uyuyor yanımda Rabbim bütün hamilelerin yardımcısı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hamile olmayıp olmak isteyen herkesede Allah bu duyguyu yaşatsın inşallah🥰❤️