Zerrin_ Merhaba hanımlar… Klomen kullandım 2 yumurtam çok güzel kaliteli büyümüş bugün de catlatma iğnesi oldum var mı tavsiyeniz,şöyle yap diyebilceginiz önerileriniz ? Bu arada 3. Kez catlatma iğnesi yaptırdım ama bu seferki doktorum farklı
Esraadem Zerrin_ canım ananas ve tuzsuz kabak çekirdeği ye bimde var . Abartmada bir avuç kadar kabak çekirdeği ye günde 1 dilimde ananas . İlişkiden sonrada bir müddet kalkma hemen duş alma
Sumeyraaa32 Zerrin_ en onemlisi acaba olacakmi olmayacakmi die kendinize stres yapmayin iliskiden sonra en az 20 dkk kalkmayin belinize ince yastik koyun hemen dus almayin bende 2. seferde hamile kalmistim suan 19 haftalik ikizlere gebeyim
Rumeysa10 Zerrin_ bende 6 yıldir evliyim ilk sene iki düştüğüm oldu tedavisiz di ondan sonra da 4 yıl olmadı doktora gittim tüplerim kapalıydı açtık
Zerrin_ Esraadem Aa çok ilginç ilk defa duydum sizden siz bunları yiyerek mı kaldınız hamile merak ettim 🤗 alırım ama bende yerim
elifkrc İğneden 36. Saate kadar 12 saatte bir sonrasında gün aşırı birlikte olmaya özen gösterin 1 hafta boyunca bende aynı şekilde 30. Haftamdayım
Esraadem Zerrin_ defalarca çatlatma iğnesi kullandım ama hep olumsuz sonuç almıştım daha sonra prolaktin hormonumun yüksek olduğunu öğrenmiştik ve onun ilacını kullanırken ayrıcada ananas ve kabak çekirdeği tüketmeye başladığım aydı o ay gebeliği yakaladım . Yumurtalıklara ve bebeğin tutunmasına çok faydası varmış .Önce Allaha Sonra hormon hapıma hemde bunlara inanıyorum 😄🙏🏻 İnşallah sizin içinde olumlu sonuç olur
anneadayi33 İğneden 24 saat 32 saat ilişki daha sonra gün aşırı hemen kalkmayın duşu sabah alın avokado yeyin alkol sigara bırakın derim