Mudi HandeZeynep herkez trendyolda lierac markadan memnun olduklarını söylüyorlar ben daha başlamadım kullanmaya
HandeZeynep Mudi Lierac’ın güzel olduğunu söylediler.Bende alacağım buna ek tavsiye olursa onada bakarım.Daha önce lierac kullanmadım🤗
Kdrytl Bio oil ve Hindistan cevizi yagi bende cok etkili oldu 2 gün sonra dogum var ve hic catlagim olmadi cok şükür ama hergun en az 2 kere kullandim
HandeZeynep Kdrytl Bio oil ve hindistan cevizi yağının kokusu var mı peki.İlk gebeliğimde badem yağı önermişlerdi ama onun çok ağır bir kokusu var
Kdrytl HandeZeynep yok hayir bio oil kokusuz Hindistan cevizi yağının zaten kendine özgü hos bir kokusu var
Dilaraa06 Rumeysa10 ben kullanıyorum 29 haftam bitiyo çok şükür daha bi çatlak yok kantoran yagi ve baby me nin bebek losyonu var onu kullanıyorum şuan için kantoran dan memnunum insaalah hic çatlamam 🙈
Rumeysa10 Dilaraa06 inşallah ama bende çatlama oldu genetik herhalde vezelin kantaron yağı gibi şeyler kulandığım halde oldu doğumdan sonra da kullanacak inşallah iyi olur
HandeZeynep Dilaraa06 Ben ilk gebeliğimde bebek yağıda kullanmıştım hiçbirşey olmamıştı şimdi çok az çatlağım var.🙃
HandeZeynep Rumeysa10 İnşallah iyi gelir.İlk gebeliğimde hiçbirşey olmamıştı.Ama ikincisinde çatlamaya başladım.Kullandıklarımız iyi gelir inşallah.
Dilaraa06 HandeZeynep normal bebek yağı bende alerji yaptı vücudum çok kötü oldu losyon kullanıyorum ben insaalah bende çatlamam yada az çatlayım onada raziyim 🙈