Berobeto rabbim beni birdaha oraya düşürmesin diyorum yaşdıklaıdmdan sonra deney tahtası yaptılar beni onlar yüzünden 34 haftamda doğumum başlıyordu açılmam oldu muanelerden azarlamalar nst bağlarken canımı yaktılar telefon yok eşime hber etmediler üzerime bile temiz kiyafet getirttim vermediler telefonumu elimden aldılar sürekli gıcık gıcık konuşmalar çıkış yapmak istediğimi söyledim zorla sabaha kadar beklettiler imzala çıkılıyormuş neymiş şimdi çıkarsam bebeğim ölcekmiş benide şikayet edip imzasız çıktığımı söyleyerek hic bir hastanede muane olamicağımı doğursamda doğurmicamı söylediler. Hayatımda bukadar vicdansız ve kötü mumele görmedim. Zorla yatış yaptılar haberim bile yoktu sonra haberim oldu üstüne bide doğum başlamış ama 1 saat ultrasonda stajerler keyfi deney yaptı bende aa bak kalbi burda bu tırnağı diye. Bu birde ilk yaşadığım kötü olay değil birdaha asla dedim Allahtan çıkıp kendimi kurtardım 2 hafta daha doktorum dopumu durdurdu ama onlar 10 tüp kan aldı hepsinide kaybetmişler neymiş belki sezeryana alırlarmış gelmeyen bebeği zorla getirceklerdi. Tabiki iyi doktorlar vardır ama ben oraya her gittiğimde heleki doğum aktında çok kötü şeylerle karşılaştım yandaki kadın bağrıyordu azarlamalar mı dersin neler neler şuan nasıldır bilmiyorum ama ben o muameleden sonra gönüllü sezeryan bile özrl doktorumdan istedim Allahtan rahatlatıp notmal dopum yaptırdı ama psikolojimi bozdular