Busedoruk Bebek kimildadikca vajinada baski kasik kemiginde agri ara ara bele giren agri neyin isareti.yalanci sancilarin mi
Busedoruk Ciara93 cok şiddetli degil ama kasik kemigime vuruyor mu kasik kemigimde agri hissediyorum anlayamiyorum suan normal bi agri mi segil mi.cunkungeceleri de oluyor bu agri saga sola donerken filan ama vajinama baski ve belimde agri olmuyordu yarim saat arayla oldu saat tutuyorum suan
Ciara93 Busedoruk baskı falan normal canım bel ağrısına çok takılma önemli olan kasıklarında olan sancı. Ona dikkat et. Nişan falan geldi mi peki Ay ne meraklıyım dimi 😁 ama doğum sancısı normal kasık ağrısından falan farklı anlarsın emin ol ☺️
Busedoruk Ciara93 nisan gelmedi canim kontrol ediyorum ama bebekte sertlesiyor ilk gebelik ne kadar zormus hiv biseyi anlyamiyorum korkudan mu cahillik mi 😯
Busedoruk Selmapiskin bi anda panikde yapmak istemiyorum ama boyle adet sancisi gibi oluyo cok hafif bide beyaz akinti var sizdede var mi o neyin nesi akinti oluyor hissediyorum nisan mi diye bakiyorum beyaz bi akinti
Sedacengiz Slm cnm bende 34 haftalık hamileyim aynen bende de var. Doktoruma sordum yalancı sancılar onlar dedi