mrsflowers Gazel7 canım yaptım test silik çıktı soluğu hastaneden aldım sonuç bekliyorum kan verdim 🙈🙈
mrsflowers pikachuu valla eşimi zorla götürdüm yok diyo daha çizgiyi görüyor ama oda inanamadı😂 bekliyoz inşallah bende hamileyimm diye post açmak istiyorum 🙈🙈🤲🏻🤲🏻
Gazel7 mrsflowers var kuzum, ama tekrardan kan ver. Bende ilk verdiğimde 79 du. Zamanla yüklesilir dikkatli ol oturup kalkarken
Pink1122 mrsflowers canim vardir buyuk ihtmal gec dollenmedir pazartesi gunu tekrar kan ver inslalah iki katina artmis olursa saglikli bi gebeliktir dua et bol bol kendinede banada allah razi olsun simdiden rabbim isyeten herkeze nasip etsin beta hcg 5 im ustunde olunca hamilelik var oluyo bildigim kadariyla
pikachuu mrsflowers canim benim bildgimde 5 ustu gebelik dur bakalm pzrtesi tekrar kan ver yukselirse vardir beklicez
mrsflowers Pink1122 inşallah canım kan verdiğim yer negatif deyince bi üzüldüm sordum 9 dedi ben silik çizgi gördüm her ay Yapardım silik bile çıkmıyordu o zaman yenidir dedi bikaç gün sonra tekrarlayın dedi
mrsflowers Pink1122 kistim vardı ilaçla geçti geçen ayki kontrolde yok dedi inşallah bu ay güzel haberini alırız dedi doktor bu ay da böyle oldu inşallah vardır canım ben bide hayıt otu kullandım 6,7 gün adet bitince başladım yumurtlama günüde yako taktım
Pink1122 mrsflowers aynen canim bazi hastaneler 10 uzeri olumca pozitif diyo bazilari 5 uzeri olunca pozitif diyo ona takilma sen pzartesi erkenden kan cer sonucu bizede soyle
Pink1122 mrsflowers inslalah saglikli bir gebeligin vardir insllah ta saglikla buyutur kucagina alirsin canim benim
mrsflowers Pink1122 tamam canım inşallah rüyasınıda gördüm çok umutlanmayım genede sonra üzülmek İstemiyorum