🤰Tecrübe sahibi olarak, sizinle doğum çantası, listesini paylaşmak istiyorum. En temel, gerekli ihtiyaçlar bence bunlar, eklemeler olabilir. İkinci kez aynı yoldan geçen biri olarak fazla eşya götürmeye gerek yok. Kalacağınız en fazla iki gece :) (sezeryan iki, normal bir)
Son ay hazırlamanızı tavsiye ederim.Çantayı siz hazırlıyorsunuz, fakat refakatçiniz kullanıyor. Karışıklık olmaması için, çantaya her şeyi belli bir düzen için de koymanız, ve gerekirse ufak notlar ile belirtmeniz işinize yarayacaktır. Doğduğu an hemşireye verilecek olanlar, hastaneden çıkarken giyilecekler, vb. gibi ayrı ayrı paketleyebilirsiniz. İlk doğumum da şeffaf paketlere koyup, not kağıtlarına belirtmiştim. Şimdi çanta içi organizerleri keşfettim ve oldukça memnun kaldım. (Link storyde) Bir diğer konu ise, çantanın ta kendisi, fazla eşya götürmediğiniz sürece koca bavullara ihtiyacınız yok, sadece size yük olmuş olur. Mommy Bag, anne bebek çantası oldukça kullanışlı ve yeterli kapasitede tavsiye ederim. İşine yarayacak olan anne ve anne adaylarını etiketleyebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim.🌸
👼Bebek için;
✨5′li Hastane Çıkışı
✨10′lu Hastane Çıkışı
✨Yedek kıyafet
✨(tulum, zıbın, pijama, üst)
✨Çorap
✨Eldiven
✨Ağız mendili
✨Pişik kremi
✨Bakım ürünleri
✨Biberon
✨Emzik
✨Prima Bez
✨Battaniye 2x
✨Puset
✨Zemzem
✨Hurma
🧕Anne için;
✨2 adet önden düğmeli pijama takımı
✨1 adet sabahlık
✨1 adet temiz kıyafet
✨Şal/Tülbent/Çorap
✨Emzirme sütyeni
✨İç çamaşırı 3x
✨Depeend Külot Bez
✨Ped
✨Göğüs pedi
✨Bakım malzemeleri
✨Makyaj malzemeleri
✨Şarj aleti
✨Atıştırmalık
✨Poşet
#doğumcantası #hastaneçantası
#doğumahazırlık #doğum #annelik
#annebebek #hamileanneler #hamileçekimi #hamileyimanneyim #normaldoğum #sezeryan #sudadogum #ssvd #doğumahazırlık #happymom #annevebebekleri #instagram #insta #anne #bebek #doğumsancısı #özelyüzyılhastanesi #gebzeyüzyılhastanesi