Blackk34 Merhaba, Benim ilk bebeğim olacak o yüzden bir türlü karar veremedim. Yenidoğan ıslak mendilleri indirimde ben ise 25. Haftadayım. Bu ıslak mendiller ne kadar süre evde saklanabilir? Sizler ne zaman almayı düşünüyorsunuz?
Aygul01 Blackk34 alabilirsiniz bozulmaz etmez. İndirimde oldukça alın bencede Gerci 25 hafta biraz daha erken ama 30 haftadan sonra bence alabilirsiniz yavas yavas stok yapabilirsiniz.
yasemin333 Blackk34 32 haftalığım daha almadık kurur falan diye almadı eşim iki haftaya kadar alalım diyoruz
bircivcivannesi Blackk34 kolisiyle alıcaksaniz falan kuruma imkanı hiç yok diye düşünüyorum. biz de stokladik kutusu bile hava almıyor doğru düzgün kurumaz
Blackk34 yasemin333 kurur mu acaba benim de korkum o ama 2 yıl galiba son tüketim tarihi o yüzden kararsız kaldım.
[silindi] Blackk34 cok uygundu merhaba bebek seti diye bişey aldım içinde ıslak mendilde varmış bişey olmaz agzı açılöadıktan sonra sanki marketlerde fabrika dan çıkar çıkmaz mı satılıyo 😄
yasemin333 Blackk34 bilemedim ki stok da yapmak istemedik açıkçası belki iyi gelmez bebeğe diye istediğimiz markadan belli bir miktar alıp deneyeceğiz bakalım
Blackk34 Aygul01 sleepy yenidoğan Carrefour’da bayağı indirimde ama alır mıyım onu hala bilmiyorum🤦♀️ Önerdiğiniz bir marka var mı?
Seyma2861 Blackk34 son kullanma tarihlerine bakarak alın bende 25. Haftada falan bi indirimden almıştım suan 33. Haftadayım