GGkaya3435 Kızlar özel hastanede muayene oluyorum.doktor eşimi saadece cinsiyet belli olurken içeri aldı.Diğer muayenelerde alamam alamıyoruz dedi.O kadar para veriyoruz bu durumu yaşayan var mı ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum 😡
YagmurAnnesi GGkaya3435 Ben 4 tane doktor degistirdim hicbiri sorun yasatmadi canim. Hatta bi gun esim yoktu kayinvalidemle gittik onu da iceri aldi. Bence doktorunu da var bir sorun. Doguma almasa anlayacagim ama ultrasona almamasi da sacma
ruyyyyyaaaaaaaa GGkaya3435 her özel hastne almak zorunda sonuçta paranızı veriyorsunuz benim muanelerimde doktorum kendisi eşimi çağırıyor
Pcoslubiranne GGkaya3435 ben istedigim herkesi sokuyorum yanimda esim annem kayinvalidem.video bile cekiyor esim her kontrolde.Esim gelmeyecekse benim ne işim var orada.Devlet hastanelerinde oluyor öyle diye biliyorum.
Marpling GGkaya3435 çok saçma geldi.o anları görmek babanın da hakkı valla biz bi kere cümbür cemaat gitmiştik.
Edos Oyle bir sacmalik gormedim. Esim her muayenede giriyir ustune bide doktoru sorulari ile boğuyor benden cok soruyor yani.
Meli Saçmalık resmen ben annem ve eşimle gördüm keseyi en mutlu anlarda yanında en yakınını görmek ister insan
GGkaya3435 Aynen kesinlikle değiştiricem ben de çok sinirliyim.Zaten ne bir güleryüz ne bir dinleyici tabır yok anlamıyorum bu doktorları sonuçta ilk gebeliğim halden anlasalar keşke .Şu an 6 aylık hamileyim artık daha net ve büyük görücez bebeğimizi sonuçta.Eşimin girememesi kadar saçma şey yok.Eşimin ailesinden şu an bu doktora giden birçok hamile var onlar önerdi diye gittim ama bana ne yani çok sinirliyim😑😑