Buse-93 Ayın 22 sinde kontrole gittim, ayın 3 üne gün verdi. Birdaha doğumda görüşürüz dedi. Normal mi arkadaşlar ? Burda bazı okuduğum şeyler beni çok korkutmaya başladı.
Beyzademiirrr Buse-93 normalde son 2 haftada 3 güne bir nstye girilir ama sezeryan olucaksanız ondan dolayı gerek görmemiştir gelmenize
Kelebekanne48 Buse-93 kaç haftalıksın şu an Doğumda görüşürüz derken nasıl oluyor 😒 Sezeryan mı normal mi.Doktor beni 39 hafta olduktan sonra iki günde bir geleceksin dedi son zamanlar riskli bebek kaka yapabilir başka sorunlar da olabilir sık sık gel doğurana kadar dedi
Buse-93 Beyzademiirrr evet sezeryan olucak bebeğimin başı dönmedi, az önce bişey okudum son gün bebeğe kordon dolanmıs kaybedilmiş bebek tansiyonum 14 e yükseldi okuyunca o kadar korktum ki
Ortmenanne16 Buse-93 o tarz postları okuma canım aman diyim kendini yersin bak 🙄🙄 doktor kontrol sıklığı son haftalarda artar canım sezeryan de olsa nst girmen lazım sen bunu bı doktoruna danış seni rahatlatan bı açıklama yapmak zorunda
Buse-93 Kelebekanne48 suan 38+2 yim. Tam 39+0 a gün verdi ayın 22 sinde. Ay siz öyle diyince daha da korktum
Kelebekanne48 Buse-93 ben de uzun bir süre sandım .doğumda görüşürüz deyince 15 -20 gün. mü acaba ne dedim .o kadardan bir şey olmaz 😁
Buse-93 Kelebekanne48 yok o kadar değil ama yok kordan dolanır mı yok kaka yaparmı iyice psikolojim bozuldu 😔
Buse-93 Ortmenanne16 en son 4 gün önce gittim, işte 4 gün sonrada doğum var. Evet oluyalı 1 saat oldu hala ağlıyorum ve tansiyonum yükseldi. Çok etkilendim. Eşim uygulamayı siliyordu az daha