mlkkk Seyda2434 her ikisine de gidecek kıyafetler almıştım doldurmuştum hatta ama keşke o zaman almasaydım kıyafet cinsiyeti öğrendikten sonra direk ona odaklı beğenmek daha güzel tabi benim aldıklarım erkeğe daha çok gidecek şeyler olduğu için sıkıntı yok ama kızım olsaydı daha cicili bicili şeyler almak isterdim o zaman daha çok pişman olurdum erken aldım diye😂 çok beğendiğin kıyafetleri alabilirsin onun dışında ateş ölçer bebek bakım çantası alt değiştirme örtüsü tarak tırnak makası gibi ıvır zıvırları ve kendiniz için lazım olacak bozulmayacak şeyleri cinsiyet öğrenmeden alabilirsiniz cinsiyetten sonra kıyafet alırsınız
mhlady_2021 Seyda2434 bana kız dedi doktor ama ne olur ne olmaz ben son zamanlarda almayı düşünüyorum. Bende 13 haftalığm bu arada canm
DemirleHayat Seyda2434 ben alışverişi 23. Haftadan sonra falan başladım hatta o bile erkendi bana göre de heves ettim indirimlerden işte cinsiyet belli olsun öyle alışveriş yap 🥰 ama illa yapacağım dersen de beyaz, ekru, sari, bordo gibi renkler al 😊
Seyda2434 mlkkk evet bende öyle dusunuyorum kız olursa o yuzden frenliyorum kıyafet konusunda.. Tesekkurler 🙂