Zeynep_18 Öncelikle rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın inşallah,, 21+2 haftalığım ve biraz önce fındık burunlum hareketini hissettim karnımı açtığımda tekmesini dışardan gördüm müthiş bir duyguymuşş🤗🙏🏻👶🏻
Zhrblt Zeynep_18 amin canım bende hep böyle dua ediyorum resmen Rabbim ne güzel şeylere tanıklık ediyoruz mucize gibi çok şükür hele benimki gibi 26 haftalık vs olursan inşallah yerinde duramazsın tekmelerinden daha güçlü daha hareketli olacak inşallah çok güzel bişey😇
Denizin Zeynep_18 ayyyyy canım inşallah ne kadar heycanlı daha ilk defamı hissettın canım?maşallah tütütü🧿🙏ben uygulamaya göre 16 hafta 6 günlüğüm ? Ben nezaman hıssederım acaba ? ilkmi hissettin içinde nasıl hi duygu canım
Duygus97 Zeynep_18 yaa maşallah darısı başıma 🤲 isteyen herkese olsun inşallah. Ben 20+3 üm karnımda arada Bi hareketlenme hissediyorum birkaç gündür de küçük olduğu için tekme gibi hissettirmiyor da böyle sanki gaz sancısı geliyormuş gibi İnşallah tekmedir anlayamıyorum 😀
Zeynep_18 Denizin ben ilk put pıt olarak hissettim 16. Haftada ama kişiden kişiye değişiyormuş🥰 bu tekmeydi ve dışarıdan ilk defa gördüm sende hissedersin inş yakında🤗