hatice3553 Selam kızlar🤰🏻14.haftamdayım dr folik asidi kesti demir ilacı ve decavit başladı fakat decavit bende bulantı yaptı kullanan var mı aranızda ?
Girlsmomm hatice3553 decavit yapmamıştır kan ilacı yapmıştır mutlaka isterseniz kan ilacını 2 gün deneme amaçlı içmeden vitamini için anlarsınız
Bilge44 hatice3553 Evet decavit bulantı yapmaz aylardır kullanıyorum çok güzel bir ilaç . Ama kan ilacina yeni başlattı doktorum midem de bulandı ağzımın tadı da kaçtı 💊🤦🏻♀️ Decaviti sabah kahvaltı arasında alıyorum ben prospektüse uygun olarak 👍🏻
hatice3553 Girlsmomm demiri sabah alıyorum hiçbir sıkıntı yok decaviti akşamları alıyorum ve bulantım akşamları oluyor bugün decavit içmedim gayet iyiyim anlayamadım valla 😫
hatice3553 Bilge44 öyle mi bugün decaviti kestim gayet iyiyim iki gün bunu deniycem o zman sonra iki gün de demiri keserim o zaman anlarım heralde😔
hatice3553 Eminos123 kullanıcı yorumlarına baktım bende bulantı ve aşırı kilo aldırdı diyenler çok fazla
Bilge44 hatice3553 Sırayla deneyin tabiki eğer vücut kaldırmıyorsa zorlamayın doktorunuz değiştirsin. Her ilacın muadili var sonuçta niye zorla içesinizki👍🏻😊😊