minidior Merhaba arkadaşlar 27+6 haftaligim doktor kontrolumde 1 hafta geri dedi bebek icin 35 cm 1000 kilo sizce ne yemem icmem lazim
Zeynep0606 minidior bu haftalar hizli kilo aliyor takilma bazen geri bazen onde gidebilir cnm onemli olan sağlıklı olmasi sut urunleri agirlikli besleniyorum yogurt hergun sut iciyorum sabahlari yumurta ve 2 dilim kasar peyniri tuketiyorum birde brokoli ve karni bahar haftada 2 kez yiyorum
Sermindiker minidior muz, pekmez, yumurta, peynir, sade madensuyu, çiğ badem fındık ve ceviz öncelikli olarak bunlar gelişimine çok yardımcı oluyor ağırlıklı olarak bunlardan tüketmeye çalış canım 😊 37 haftalığız 3 kilo 500 gram kızım 50 cm 😇
Eda34_ minidior geri mi 😂 dalga geçmiş bence bebek 7 aydan sonra kilo almaya başlıyor aynı haftadayız bana kilosu boyu iyi dedi aynı kiloları boyları takılma , bize bu haftalar bol kalsiyum lazım onuda ev yoğurttundan alabilirsin ☺️ Tatlı yiyorsan azalt bebeklerimizde sıvı fazlalığı yapıyor günde bir kase yoğurt yemeni tavsiye ederim ❤️👍
minidior Eda34_ ne bilim bende aslinda gayet hepsini yiyorum gunluk yumurta sut kuruyemis meyve balik et tavuk sebZemi bende yedigim halde nasil dedim ister istemez taktim bakalim hayirlisi saglikli olsunlarda
Ftmasanli minidior tost bol bol günde en az 2 muz makarna Bn normalde iştshloydım hiç kendimi zorlamıyorum bebek kilo alsın canım ne isterse onu yiyorum