Alyaesmaa birprensannesii 8 aylık dogum yaptım 35+2de 2.165kilo dogdu su an 3yaşında çok şükür gerçekten saçmalık dedikleri😀
Dmllll birprensannesii 8 aylık doğum yaptım çok şükür solunum sıkıntısı dahi yaşamadı doğumhaneden direk odamıza geçtik hurafeden ibaret bi söylem hiç takılmayın bunlara 🙏🏻
Ozlenenclk6144 birprensannesii ben 8 aylık doğmuşum benim kızım 8 aylık doğdu 😂😂 ağzı olan konuşuyor işte kulaktan duyma şeylerle
Mlk8 birprensannesii o nasil bi saçmalık yaa😀millet de bi tuhaf yani herseyi cok bilenler.1 gün bile karninizda dursa kar.moralinizi bozmayın Allah istedikten sonra 6 de yasar 7 de.
Omerhatice birprensannesii of oğlumda banada derlerdi aman 8 de daha dikkat et 7 yaşarda 8 yaşamaz çok biliyorlar ya hepsi doktor bizim çevrenin doktora boşa gidiyoruz zaten 🙄
Dryalp birprensannesii Allah bilir canım kimse bilemez onu sen herkesi dinleme bol bol su iç morelını bozma valla benm sıkıntılı gebelık doktorum 34atlatalım iyi olur dedi suan 35olduk cok şükür sen morelını bozma
pitircikannesi1 birprensannesii ikizlerime tam 8 aylık Doğum yaptım cok şükür cokta sağlıklı doğdular. Dün 2 yaşına girdiler 😊 Tamamen hurafe takma hiç kuzum.