Karbeyaz12 Zehra-33- var 9 aydır yapıyorum ve sertifikalı vee yengeem:) intsg haticegemira fiyat sorabilirsin
limonluchescake Zehra-33- instagramda femina_sym var fizyoterapist bir kadın. Kadın sagliği fizyoterapisti. Bi bakabilirsiniz online dersleri oluyor gruplarla_
Cigdemss Sema nur Aşık instagramda milli sporcu , kendiside hamile mesaj attım. Dr raporu istiyor spor yapabilir şeklinde , ders saati 90 tl, ve 45 dk online diyor. Bunu öğrenebildim.
Zehra-33- Cigdemss ders saati fazlaymış ben armuttan araştırmıştım 60 t diyen oldu ya çok fazla değil mi sizce normal mi anlamadım🤷🏼♀️
DemirleHayat Cigdemss bunu ben de beğeniyorum da fiyatlar yüksekmis ben 50 TL demişti diye hatırlıyorum ama konuşmayı bulamadım haftada bir gün ama 2 gün öneriyor.
Roserose1 Zehra-33- normal grup ders platesleri 60 tl zaten bu hamile ve kişiye özel o yuzden normal 60 70 ☺️
ufuknihal Önemli olan ücreti değil doğru yaptırıp yaptırmaması spor geçmişi olmayan ya da beden eğitimi ve spor konusunda eğitimi olmayan okul okumamış birinden asla eğitim almamalısınız 3-5 günde alınan sertifikalar sadece kağıt parçasıdır o kağıt parçasını almadan önce beden eğitimi konusunda anatomi konusunda beden gelişimi konusunda bilgisi var mı diye bakılmalı milli bir sporcu ve beden eğitimi öğretmeni olarak tavsiyem bu yöndedir ben bu mesleği yıllardır yapıyor olmama rağmen asla ve asla sadece alınan bir sertifikaya güvenmem ve işi bilmeyenin yaptırmasına da karşıyım lütfen bunları göz önünde bulundurun 😊
DemirleHayat Ozlem0167 @herteldenannelik hesabim var 🥰 yazar misiniz ya da söylerseniz ben de yazabilirim