Temmuz Anneleri 🐥💁🏻♀️
Fatime tedavi olarak ne görüyorsunuz acaba benimde kasılmalarım var ama magnezyumdan başka birşey vermedi doktorum
uleErenTozkoparan ben hastanede yattım canım ilk günde proluton, celestone ve diazepam (sakinleştirici) bu üç iğneyi aldım ağızdan adalat 3x1 ve iki serum takıldı 2. Günde iğnelerden sadece celestone ve serumlar 3. Günde cıkış yaptım şimde evde sadece adalatla devam etmemi söyledi 1 hafta sonra da kontrole çağırdı belki bu ilaçı de keser bakalım ne olacak
35 gün 💙💙💙
Benimde son 41 Allah’ın izniyle dediğinize katılıyorum ilk başlarda zaman su gibi akıp gidiyordu şimdi ise günler geçmiyor bende sezeryanla Doğum yapıcam dualarınıza ihtiyacım var dualarınızda bize de yer verirseniz çok sevinirim şimdiden hepinizden allah razı olsun
ayse98 34 hafta 3 günlük 2600 kilosu nasil acaba 🤔
Fatime sağlıklı alın benişinizi İnşaAllah açılmanız felanmı vardı yada rahim kısalığı mı bu kadar tedavi uyguladılar
ayse98 son 44 sanırım. 33+2 de 1900 gramdı .çok fazla değil herhalde kılosu ama bir sorun yok dedı doktorum.iyi suyu gelişimi .nst de birşey çıkmadı .bakalım ne olacak.şimdi 33+5 oldu
Zezell aynen benımkıde belli değil söyleöıyor doktorum.ben de telefnumdako programa göre diyorum son 44 😕
uleErenTozkoparan evet acıklık vardı bebeğim de iyice pozisyonu almış suyum iyi ama plasentam de sağlıklı o yüzden tutabildiğimiz kadar tutalım dedi doktor bende dikkat ediyorum sürekli yatiyorum
ayse98 41🙈 yalanci sancim cok oluyor, bu erken dogar anlamina mi geliyor kizlar?
son 42 doğum 20 temmuz ama bence o kadar beklemeyecek😃 bugün 34+0 oldum bebek 2800 boy 51 , suyum biraz fazla oldugu için dr meyveyi azalt şeker karbonhidrat yasak dedi. yazın da meyve yiyemeyeceksem napayım🧐
melike0710 aynen 😥😥
DemetCeylan bir an önce doğurmak istiyorum artık hayırlısı olsun tek de 8 temmuz 28 haziran hiç farketmez. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Oğluş acele etmezse safak 38 inşallah 💞🙋♀️😍
Şafak 51 😬