ayse98 34 hafta 3 günlük 2600 kilosu nasil acaba 🤔
Temmuz Anneleri 🐥💁🏻♀️
Fatime sağlıklı alın benişinizi İnşaAllah açılmanız felanmı vardı yada rahim kısalığı mı bu kadar tedavi uyguladılar
ayse98 son 44 sanırım. 33+2 de 1900 gramdı .çok fazla değil herhalde kılosu ama bir sorun yok dedı doktorum.iyi suyu gelişimi .nst de birşey çıkmadı .bakalım ne olacak.şimdi 33+5 oldu
Zezell aynen benımkıde belli değil söyleöıyor doktorum.ben de telefnumdako programa göre diyorum son 44 😕
uleErenTozkoparan evet acıklık vardı bebeğim de iyice pozisyonu almış suyum iyi ama plasentam de sağlıklı o yüzden tutabildiğimiz kadar tutalım dedi doktor bende dikkat ediyorum sürekli yatiyorum
ayse98 41🙈 yalanci sancim cok oluyor, bu erken dogar anlamina mi geliyor kizlar?
son 42 doğum 20 temmuz ama bence o kadar beklemeyecek😃 bugün 34+0 oldum bebek 2800 boy 51 , suyum biraz fazla oldugu için dr meyveyi azalt şeker karbonhidrat yasak dedi. yazın da meyve yiyemeyeceksem napayım🧐
melike0710 aynen 😥😥
DemetCeylan bir an önce doğurmak istiyorum artık hayırlısı olsun tek de 8 temmuz 28 haziran hiç farketmez. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Oğluş acele etmezse safak 38 inşallah 💞🙋♀️😍
Şafak 51 😬
Şafak 52 🤰🧒🏻
ayse98 doktor gayet iyi oldugunu söyledi😊😊