EMerve67 18+4 teyim ama hala bebeğimin hareketini hissetmedim ilk gebeliğim bir de karın agrım oluyor bir kaç gündür bu durumu yaşayan var mı normal mi acaba
shryldrm EMerve67 bende ilk gebeliğimde yirmi küsurlu haftalarda hissetmiştim normal hissetmemen doktor herhangi sıkıntılı birşey demediyse ama karın ağrısı ile ilgili bişey diyemeyeceğim birçok sebebi olabilir bunun gebelik dışında da
mlkkk EMerve67 ben 17haftamda hissettim hareketlerinden ziyade tekme ve karından sertleşme gerilme gibi 18haftamda pek hissetmedim dün 19olduk iki gündür maşallahı var 😅 ilk gebeliklerde 21 22ye kadar normalmiş canım
_hira_ EMerve67 ilk gebelikse çok normal . İlk gebelikte 22/23 haftalarda hissetmiştim . Ama ikincide 15 ten itibaren hissediyorum
Busgktp EMerve67 benim de ilk gebeliğim 19. Haftanın içindeyken hissettim. Bi kaç minik dokunuş ☺️ 20. Haftada düzensiz ama arada pıt pıt atıyordu. Şimdi 21. Haftadayım daha sık hissediyorum. Düzensiz ve geç olması cok normal diyor doktorlarda ilk gebelik için 😊