ErdemirinAnnesi 13 +4 haftalık hamileyim aşırı derece miğde bulantısı var ne yapıcağımı bilmiyorum artık bu kadar zor geçiceğini tahmin etmiyordum benim gibi yemek yapamayanlar var mı 😣😔
Ayazsmommy ErdemirinAnnesi bende aynı durumdayım canım Allah yardımcımız olsun keşke bitse bir an önce
44Queen ErdemirinAnnesi 20. Haftamda geçti öncesinde çok vardı hiç birşey de geçirmiyor maalesef 16. Haftada zirveye ulaşıyor yatıp dinlenmeye çalışın temiz hava alın
Serpilbb ErdemirinAnnesi kıız aynı günlerdeyiiz 😄😄 benim 12 den sonra yavaş yavaş gitti şimdi hala bazı yemekler bulandırıyor ama genel olarak iyiyim ya alıştım yada bitti. Merak etme yakın zamanda seninde azalarak biter inşallah 😊😊
Isilhanim87 Buzdolabını açamazdim ben. Ay çay bile kokusu nedeniyle yaklasamazdim herşey kokardı burnuma. 15. Hafta sonrası azaldı ve bitti
Anne4237 haftadayim. 16. haftaya kadar yemek yapamadım. Şimdi mide bulantılarim azaldı ama hala tam olarak geçmedi. Anlayacağınız yemek yaparken de devam ediyor. Ne zaman biter Allah bilir.
ErdemirinAnnesi 44Queen Eşimin ailesinin evinde kalıyorum ymek yapamıyorum tek duam bir an önce iyleşmem🙏🙏🙏
44Queen ErdemirinAnnesi aynen yemek kokuları da mahvediyor zaten ama başkası yapınca iyi kendiniz yapınca mideniz daha çok bulanır
ErdemirinAnnesi Serpilbb doktor diye bazılarında 9 ay bile sürüyor 39 kiloyla bile bayana doğum yaptırdım diyo 🙈
ErdemirinAnnesi mrsbiyolog olsun ya verirsin bişey olmaz ben zayıfladım 6 kilo verdim yemeye yemeye ne olcak 😣😣😣
Serpilbb ErdemirinAnnesi doğru sürenler var ama öyle olcaksın siye birşey yok dayanamıyorsan doktoruna söyle hap versin benim arkadaşım şu an 7 aylık hamile onun 5. Ayında geçmiş ozamana kadar sudan bile tiksinmiş yani
mrsbiyolog ErdemirinAnnesi bulantılar bittiği anda almaya başlıyorsunuz🤗🤗 hiç merak etmeyin. Bu süreçte ben 3 kere serum aldım hastanede vücudum çok güçsüz düştüğü için. Bulantılar bitince toparlıyor hemen
Kdrsnr ErdemirinAnnesi iki aylık hamileyim ve aşırı miğdem bulantısı yaşıyorum herşey kokuyor evim bana kokuyor sizin gibi napıcamı şaşırdım artık allah yardım etsin 🙁
ErdemirinAnnesi Kdrsnr bazen psikolojimide etkiliyor ağlıyorum çünkü elimden bişey gelmiyo hastaneye gidiyorum serum diyo
Filizkoc ErdemirinAnnesi ay Allah yardımcın olsn kuzm çok zor ya ben 13 haftamdan sonra rahatladm aama iki ayim çok zor gecti yemeklerle sıkıntım yoktu kokularla falan ama basimi yerden kaldiramiyordm 6 kilo verdm 3 aylık olunca rahatladm şuan 18 haftamdayim çok rahatim eski halime geri döndüm çok şükür darısı başına ins