Meryrel Busramusti inşallah sizde öyle teşekkür ederim bu hamilelik tehlikesi kaç haftadan sonra bitiyor acaba
Busramusti Meryrel benim 8 hafta gibi bi kese etrafında kanamam olmuştu ama 1 hafta dinlenmeyle atlattik çok şükür şimdi kızım 1 haftalik 😍 ilk zamanlar çok dikkat edin bisey olmaz inşallah
Sdmrll Defnealya_ bilmiyorum ama üzüldüm neyse bundada var bi hayır rabbim inşallah bizlerede nasip eder
Ronya23 Sdmrll canim üzülme normalde bu çatlatma iğnesi ikinci sefer de tutma ihtimali daha yüksek stres yapma olur Inşallah canm
Gulay_efe_0442 İyi akşamlar aranıza yeni katıldım bende bu ayın 26 da vurulucam iğneyi bı düşük yaşadım 6 ay önce ve kürtajdan sonra hamile kalmadım klomen kullandım yumurtalarim şuan 16 mm de iğne ise yarıyor mu acaba 😥😥😥
Zeyna27 Gulay_efe_0442 canım bende iğne üzerinden 9. Günüm bugün beklemedeyim 3 adet yumurtam oluşmuştu çatlatma iğnesi oldum 9. Günüm inşallah tutunur 👍🙏🏻
Gulay_efe_0442 Zeyna27 İnşallah canım rabbim hevesimizi kırmasın inşallah iğneyi vurduktan sonra doktor kontrolüne gittin mi peki hiç canım