Bsmlh Emineyigit benım 1500du korkma hiç İnan bana dediklerime dikkat edersen hiç zor olmayacak çıkınca kulak ve göz muayenesi isteyecekler mutlaka yaptır
Emineyigit Bsmlh inşallah sağ salim çıksın da yaparım güveniyorum kendime bi de hastanede sütü günlük ne kadar istemişlerdi sizden
Bsmlh Emineyigit bana ne çıkarsa getır dediler ama ben sezeryan sonrası yoğun bakıma girdim gelmedi ne çıkarsa verdım mama ilave ettiler
Emineyigit Bsmlh ben hastaneden çıktıktan 1 gün sonra denedim göğüs pompası ile sağıyorum şimdilik süt sorunum yok şükür
Bsmlh Emineyigit amin cnm içini karartma🤲 Bak benım şimdi doğsa Allah korusun 2 ay kalacak bende gelmesın diye dua ediyorum
Emineyigit Bsmlh inşallah canım zaten 1 ayı gözden çıkardım küvez için ama insan yine de üzülüyo herkes sorunca ne zaman çıkacak diye 😔 inşallah zamanında en güzel şekilde gelir bebeğin canım 🙏🙏
Bsmlh Emineyigit Allah razıymışsın cnm milleti takma onu küvezdeki dr belirler iyi olsun oyle versinler benımkını erkenden çıkardılar çıktık gerı yattık gerek yok bır kez cıksın zamanı ne zamansa sağlıkla sorunsuz cıksın🤲
Emineyigit Bsmlh inşallah canım çok sağol rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏