denizmanzarasi benim de Nisan 2020 de 10 haftalık bi zorunlu kürtajım oldu kalbi durdu bebeğimin, kürtajdan 2 adet sonra tekrar hamile kaldım çok şükür şuan 37.haftadayız doğum yaklaştı, rabbim kimseye yaşatmasın o acıyı dıyecepim ama rabbim in işine karışmak olur en iyisi derdini veren rabbim dermanını da versin dıyorum 🤲ben ilk adetimi bekledim korundum yani, daha sonra başladık çalışmalara, bu sürede ovulasyon testi kullandım, naturallen bitkisel macun aldım hem kendıme hem eşime, biraz kafama göre kullanmış oldum ama ne bileyim dedım belkı daha kaliteli yumurta olur veya sperm, egzersiz de yaptım bol su ile, rahim kaslarını çalıştıran egzersizler, zaten 2.adetimi gördükten sonra hamile kaldım, şimdi kızımı bekliyorum Allahın izniyle 🌺🤲❤️bunların hepsi birer tedbir mi denir bilmiyorum ama Allah ne zaman isterse o zaman verir, inşallah bu süreci en huzurlu ve sağlıklı şekilde geçirip bebek haberini alırsınız tez vakitte 🤲siz de benim için dua edin bi avazda sağlıkla kızımı kucağıma alayım 🤲❤️