BusraTass Ben 6 Nisan 2020 de bir bebek kaybettim 16+5 di. İkili test her şey yolundaydı sıkıntı yoktu. Bir gün hafif su ve incecik ip gibi kanama gördüm sabaha sancım oldu doktora gittim kese delinmiş idrar yolu enfeksiyonu dedi ve ilk gebeligimdi. O güne kadar idrar örneği de hiç alınmadı. Belirti vermeyen idrar yolu enfeksiyonu ile kaybettin dedi. 6 gün yatış yaptı. Antibiyotik verdi kanamam arttı. Suyu azaldı. En umut verici konuştuğu gün bebeğimi normal doğum ile kaybettim. Sabahında kalbini dinledim hareketlerini izledim. öğle vakti ayağa kalktım suyu patlayan balon gibi geldi ve tabiki 2 ünite kan kaybettim. Bana 4 ay düşünme dedi 2 ay kanamam sürdü. Doktordan yana şanssızdım. Pandeminin başlarında bunu yaşamak korktuğumuz için ve şehirler arası yolculuk yasak o yasak bu yasak ailem yanımda olamadı eşimle travmatik günler yaşadık. 7 ay geçti ben artık aman oluyorsa olacak olmuyorsa olmayacak ne yapayım diye bıraktığımda kısacası takmadığımda hiç beklemediğim ay gebe olduğumu öğrendim. Şu an 7+2 ama gel gör ki bütün önlemi alan ilgili bir doktorum var sağolsun. Oksapar yapiyorum, progestan kullanıyorum, coraspirin verdi ve tabi folik asit… 6.hafta 2 gün lekelenme oldu korktum aynı şeyleri yaşarım diye derken o geçti akut tonsilit oldum ilaçlardan midem delinecek gibi ağrıyor iştah gitti iyice kilo veriyorum ilaç azaltır mi derken üstüne boğaz enfeksiyonu ile ilaç ek geldi. Psikoloji kalmiyor. Allah herkesin yardımcısı olsun anne olmak anne adayı olmak anne olmak istemek cidden bu süreçler zor. Umarim tez zamanda senin de gönlüne göre olur.