Mhamza Güzel anneler kontrolleriniz nasıl gidiyor,bebişler nasıl 😍😍 Ben bugün kontrole gittim 28 Nisan da gözüküyor inşallah doğum bebek gayet sağlıklı normal doğum pozisyonunda 2 kilo 42 cm olmuşuz çok şükür güzel geçiyor 🧿💙 sizde durumlar nasıl
Sevil2204 Mhamza Maşallah kaç haftalıksınız 😊🧿 bende pazartesi gitmiştim gayet sağlıklıyız nts’ye bağlandık herşeyimiz normal gidiyor aylık kontrollerimiz 15günde bire düştü 12nisan da görünüyor doğum geceleri benim için uykusuz,kasılmalarla ve wc’le geçiyor bir de durdurak bilmeden tekmeler balık gibi süzülmeler falan derken baya geç saatler de uyuyoruz🤪😊😊
Guzel_anne Mhamza 31+6 olduk allahın izniyle bugün hastanede evde giyiniceklerimi yıkadım bakalım bende Salı günü kontrole gidicem merak ediyorum bebişimi , telaşımız yavaştan başladı 🙏
Minigim20 Mhamza bende 33 haftalık oldum bı hafta sonra kontrolümüz var alınacaklar kaldı bı kaç ama son zamanlarda halsiz oluyorum sürekli çok bı şey yapamıyorum doktorum sezaryan normal doğum konuşun da bu şey demedi henüz bakalım miniğim hangisini tercih edecek normal 15 Nisan gözüküyor tarihimiz 🥰
Melike0642 Mhamza Merhaba bende 33+4 bugün gittim doktora 2.450 gram 48 cm dedi gayet iyi dedi şükür bı sıkıntımız yok bizde bugün girdik nst ye herşey normal çıktı doğum 12 nisan gözüküyor 🥰 rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🥰
Tgcaltn Z31-+2 deyiz haftaya kontrol iyice sıkıştım nefes alırken zorlanma var uzun yürüyüşler artık zor 29 nisan dedi doğuma ama bakalım
birmelekannesi_ Masallah kac haftalik 29. haftada 38 cm 1650 gr dik insallah bizde 2 yi gecmisizdir ya 31 suan haftaya gidecem kontrole erken dogum riskim var o yuzden hizli kilo almasini istiyorum da
Mhamza birmelekannesi_ 31+1 olduk, nst ye bağlandım erken doğum sancısı varsa diye çok şükür onda da bi şey çıkmadı 😊 hızlı kilo almaya başlıyorlar artık için rahat olsun canım
Mhamza Sevil2204 😂😂☺️☺️ 31 olduk maşallah kazasız kurtulalım inşallah bende bazen karnimdan çıkacak sanıyorum maşallah çok hareketliyiz 🙃
Akmankara Guzel_anne bende bugün tam 31+6 günlüğüm bende alısveris yaptim bugün yavaş yavas hazirlarim artik
Mhamza Minigim20 hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de ☺️ benimde daha alınacaklar var bakalım inşallah başlıcam
Mervee26 Mhamza 33+0 bugün kontrolüm vardı benim de 2179 gram 46.5 cm. Biraz iri bir bebek dedi maşallah. 16 Nisan görünüyor ama bir hafta erken doğabilir 💕