Mom97 Yeniglnnnnn 87 ile kaldım 3 bucuk aylık hamileyim 88 olmuşum 1 kilo almışım iştahsız geçiyo ama benim. 100 le gideriz heralde doğuma 🤨😆
[silindi] Yeniglnnnnn çok kiloludan kastınız ne mesala size göre çok belki bazılarına göre az , ben 86 kiloyla başladım ilk doğumumdan 3 ay sonra gebe kaldım sezaryen olmuştum haliyle veremedim tam şimdi ise 28 haftalık gebeyim 90 kiloyum
Nurtrky Dilek58 kilo verdiniz mi hiç yoksa direkt iki kilo mu aldınız çok güzel az almşsnz ideal yani
Dilek58 Denizzz5900 maşallah Allah sağlıklı sıhhatli hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah cümlesine 🥰🤲🏻
Baby-yase Ben 87 kiloyla hamile kaldım 25 haftalığım 81 kiloya düştüm, bebeğim sağlıklı ve kilosu yerinde maşallah:) seker testi de yaptırdım cok şükür bi sey çıkmadı
Saripapatyam1 Yeniglnnnnn 105 kiloyla hamile kaldım 🤭 9 haftalık hamileyim hala 105im boy 170 bir sorunla karşılaşır mıyım bilmem ilk kızımda 90 kiloyla hamile kalmıştım
Umutcumunannesi Yeniglnnnnn 96yla hamile kaldım sürpriz bir gebelikti suan 36 haftalik oldum 7 kilo almisim 25.haftaya kadar hic almamistim eger dikkat edersen insallah bisey olmaz ben yuruyusumu yaptim duzenli beslendim cok rahat geçirdim yeni yeni ağrılarım oluyor o da artik doguma vücut kendini hazırlıyormus
whitedream Yeniglnnnnn bı yakınım 120 kiloyla sezeryan oldu bı sorun yaşamadı hamilelikte. kaç kiloyla hamile kaldı bilmiyorum ama maşallah çocuğu kocaman oldu
Denizzz5900 Dilek58 bişey sormak istiyorum keseyi görmeye gittiğiniz zaman eşinizlemi gittiniz içeri alıyorlar mı eşleri
Sseedd10 Yeniglnnnnn 84le hamile kaldim 77 78 arasindayim 13 haftaligiz suan daha yeni bikac hafta sonraya istahim acilir sanirim 🤣