Rozerr06 1prenses1prens-moms Boy kesinlikle çok önemli kilo alınca fazla belli ettirmez normal görünüyorsunuz ama boyunuz 1.78 gibi durmuyor açıkçası. Ama dikkatli bakınca kolların kalın olduğu anlaşılıyor yAni zayıf birinin kolu gibi değil, we fotoğraf açısı üsten aşağı olduğu için birazda ordan inceltmiş yan durmak ince gösterir we siyah renk kamuflaj ustası. :) En iyi anlaşılan resim karşıdan we doğru düz açıdan çekilendir…
1prenses1prens-moms Rozerr06 ben net anlaşılsın diye yakinlastirarak cektim ee üstten alta çekince basik durması normal tabi canim
Tugce_mrv 1prenses1prens-moms bende 32 haftadayım 82 kilo oldum 20 kilo almışım gören öyle demiyor ama🙈
_koala 1prenses1prens-moms yok daha neler asla 20 kg almış gibi görünmüyorsunuz nereye gitmiş o kilolar 😀 ben 5 kg aldığımda bile aboowww dağlar taşlaraydı😂😂
1prenses1prens-moms _koala ben çok zayıftım ya belli olmuyor oyuzden insallah biraz verebilirim kiloyu cok gitsin istemiyorum eskisi kadar olmasam da olur ☺
1prenses1prens-moms Kelebekanne48 tek avuntum belli olmaması ve kiziminda sağlıklı olması çok şükür 🥰
G92 1prenses1prens-moms benim boyum 164 cm bende 80 kilo olmuşum, 18 kilo aldım, 38 haftalığım bu arada, o günden beri hiç kiloya bakmadım, istemiyorum , doğumdan sonra kontrol edeceğim artık))))
1prenses1prens-moms G92 doktor ölçüm yapmasa inan bende merak etmiyorum doğumdan sonra 40 im çıkar çıkmaz bakicam ne alemdeyim emzirirken kilolar gidiyo diyorlar bi bakiim doğrumu söylüyorlar 😂😂
G92 1prenses1prens-moms doğumdan sonra eve gelir gelmez bakacağım ben, kaç kilo gidiyor doğumda ilginç geliyor, sonra başlayacağım artık rejime, zaten gaz sorunu olmaması için
Toprak_ve_annesi 1prenses1prens-moms aynn ya 6 ay oldu daha görenler anlamıyor ama kızım gayet iyi çok sukur
T_M 1prenses1prens-moms canım benim 30 kilo aldım ben ve daha 28. Haftadayım 48 kilo ile kaldım boyum 1.66 gerçi benim bebekler ikiz bende top yutmuş solucan gibi duruyorum 30 kilo nerede anlamadım
1prenses1prens-moms T_M veririz ya sonra inanıyorum ben tempoya girince ister istemez gider herhalde ilk baslarda biraz tedirgin oluyodum herkes 10 bilemedin 15 kg aliyomus doktor hızlı gidiyorsun dikkat et dedi ama napsam nafile 🤭
1prenses1prens-moms G92 bu şişkinlik odem gitmeden tartilmayi düşünmüyorum 😂😂 birde kaynimin düğünü var 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
1prenses1prens-moms Toprak_ve_annesi keşke bende okadarcik kilo alsaydım dikkat edemedim ben ya gece yemelerim cok oldu ilk zamanlar 😏