Merhaba ben de pozitif doğum hikayesini okumayı sevenlerdenim. Şimdi sıra kendi hikayemde 🥰 38. Haftada geldi bal oğlum hemde hiç beklenmedik şekilde. Bi hafta önce çatı muayenesi olduğumda bebeğin pozisyon aldığını ama çok yukarda olduğunu doğuma daha zaman olduğunu konuşmuştuk doktorumla. O zaman çatımın çok dar normal doğumda zorlanacağımı bir dahaki kontrolde emin olacağımızı söylemişti. Bi hafta sonraki çarşambaya yani 24.02 ye randevu aldım o gün sabah saat 5.30 da lavaboya gitmek için kalktığımda daha adımımı atmadan suyum boşaldı hemde doğum için bahsedilen hiç bir belirtiyi yaşamadan yani ne kırmızı pembe nişanım gelmişti ne sancım vardı ne de karnım aşağı inmişti o an o yüzden şok oldum. Suyumda hani öyle sızıntı şeklinde başlıyo filan değil bildiğiniz çeşmeden su akar gibiydi. Hemen eşimi çağırdım sakinlik böyle durumlarda çok önemli ama biz aşırı panik yaptık ☺️ Neyse doktorumuzu aradık yola koyulduk gidene kadar suyum durmadı lohusa pedi takmama rağmen kıyafetim hep ıslandı. Biliyorum su olayını biraz uzattım ama o kadar rahat bir sezaryen oldum ki aklımda sadece suyumun geldiği andaki şokum var gittiğimde de çatı kontrolü sırasında tekrar biraz su geldi. Çatım çok dar ve hiç açılmam yoktu hemen sezaryene karar verdik. Ben parmağını bile kesse korkudan tansiyonu düşen biriyim 😂 yani o kadar ameliyat korkusu ve iğne korkusu yaşıyodum ki anlatamam ama o an Allahın verdiği bi güç mü bebeğimin sağlıklı olması duası mı bilemiyorum çok rahat bir şekilde girdim anestezim yapıldı ve iğneyi hiç hissetmedim ama hiç. Sonrasında burda okuduğum hikayelerde acıyı değil ama çekiştirme hisseden çok kişi vardı ben onu bile hissetmedim bebeği beş dakika sonra havada gördüm diyebilirim 😁🥰 sonrasında dikme işleminde de hiç bişey hissetmedim. Bebeğimle odamıza geçtik. Bu hikayede benim yaşadığım en kötü şey gaz çıkaramamaktı 20 saat gaz çıkmaz mı ya ve o nasıl bir acıdır dayanamadım artık lütfen lağman yapın diye yalvardım. Eve geçtiğimde yine çıkaramadım yani iki günüm gaz sancısıyla geçti tüm hareketlerimi kısıtladı ama bu kişiye has bi durum bazıları hemen çıkarıyo ☺️ kendi hikayemden çıkardığım sonuç cidden herkesin doğum hikayesi kendine has benzer yönler çok ama herkes farklı yaşıyor çoğu durumu. O yüzden olumsuz okuduğunuz hiç bir hikaye ve yorumun sizi etkilemesine izin vermeyin. Herkese çok pozitif doğumlar ve sağlıklı bebekler diliyorum. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün 🙏🏻