Deletedmom20 Denis19 canım 21 hafta da nst ye almazlar ama toco ya alırlar. Yine bir sancı ölçer cihazı. Beni 19. Haftamda almıştı yine sancı şikayeti ile gitmiştim 20 dk tocoya baglandım ic sancı yoktu sadece bağların gerilme agrisiymis.
Kbrazcan Denis19 canım bende aynı haftadayım benimde öyle bazen toplanıp ağrı oluyor bugün doktora gittim bi sıkıntı yoktu bence girilmez 21 için bu haftalarda hareketleri henüz tam kontrollü değil bence ondan
Melikeb19 Denis19 canım tocoya alırlar. Nst ile bir farkı Yok bebeğin kalp atımını izlemiyorlar sadece senin sancına bakıyorlar. 20. Haftadan itibaren kasık agrısından çok kez bağlandım ben gidebilirsin
Elcnerdgn mugeaydin anladım sağol canım tabi okadar değişik bi ağrı olunca ters giden biseyler oldğu anlaşılır
Hatice3 Denis19 28 haftadan sonra nst bağlıyorlar sağlık ocağına git kalp atışını dinletiyorlar orda cihazla
Obsesifk Denis19 sen beni dinle git devlet hastanesi aciline söyle gerek görürse alır almaz diye birşey yok burdakiler normal muayneyle karıştırıyor.
Denis19 Valla nst dediler bişey sancimi ölçtü rakamlar fln cikiyo 9 fln cıktı bebek toplanınca normalde 2 fln cıktı kızlar sadece kalp atışını haftam küçük olduğundan nst de duyamadilar böyle ucu uzun bi aletle duydular biraz yattim sonra doktoru aradılar şükür bişey çıkmadı idrar tahlili verdim o da normal cıktı kasiklarim çok fena ağrıyo diyince aldılar nst ye üşüttüm ondan mi oldu bilmiyorum adet olcak gibi ağrımıştı demek ki gerekli gördüler yani gerekli görürlerse alıyorlar çok dayanamiycak kadar sanciniz olur da almaz fln diye gitmezseniz diye söylüyorum gidin 20 Haftadan sonra nst bağlanıyor gerekliyse
mugeaydin Emine63 Hayır yapmadım. Acil müdahale ettiler. Hastaneye yatırdılar. Ilaclarla durdurdular sancıları. Şimdi 27. haftaya geldik.