_sumeyyebedir7_ Bugün doktor su mu akıntı mı diye kontrol için baktı normal Doğumdan bile korkuyordum kendimi kasmama rağmen agrı hissetmedim 2 sn sürüyormuş titriyordum resmen 😀 ama korkulacak birsey yokmuş jel ve bir alet gibi birseyle baktı doktor
Esraakk _sumeyyebedir7_ Alttan muayene ne ki ben kürtaj oldum virüs var diye uyuşturmadılar. Ama normal doğumdan ben de korkuyorum 🙄
tanya25 _sumeyyebedir7_ bende de bugün aynı sebepten alttan baktı daha öncede baktırdım ana bu kez canım yandı muhtemelen çok kastım kendimi
Nesrincente _sumeyyebedir7_ bende cok kastım resmen bacaklarım tutuk gezdim kac gun hıc gerek yokmus beni de cok korkutmuşlardı gereksiz yere kasmısım
_sumeyyebedir7_ Esraakk çatı muayenesi gibi baktı doktor dün su zannetmiştim önce ultrason ile baktı suyu iyi anan sızıntı var mı diye 2 sn sürdü ben çok kastım hatta dediğinde istemiyorum dedim canını acıtmıyacagım hiç korkmana gerek yok dedi kabus gibi geliyordu bana o masa o olay anan zannettiğim gibi değilmiş
_sumeyyebedir7_ tanya25 bende çok kastım hatta titriyordum o derece kotuydum ama hiç birsey hissetmedim birde doktor etkisi olabilir
_sumeyyebedir7_ tanya25 ben ilk gebeliğim hiç olayı bilmiyordum o yüzden hem utanıyordum hem okuduğum seyler anlatılanlar bayılacak gibiydim o ana kadar jel sürdü bir alet varmış adını bilmiyorum değişik birsey onla yaptı
tanya25 _sumeyyebedir7_ muhakkak canım bide benim aşırı enfeksiyonum varmış malesef muhtemelen o sebepten canım yanmış olabilir
_sumeyyebedir7_ Nesrincente ben yapacagını bilmiyordum bilsem gitmeyecektim doktora orda söyledi bana ama ultrasonda bile kafamı toplayamadım kasmaktan sakinleştirmeye çalıştı Korkma dedi o normal masa gibi de değildi zaten yada ben bilmiyorum da normal sadece topukları koydum havaya falan kaldırmadım