babyceylan Egeymen beslenmeden ziyade hareketsizlikte kolestrolü yükseltir her gün en az yarim saat yürüyüş yapin
Buse-93 Egeymen yeme içme ile alakalı canım, yediklerine dikkat etmelisin. Yağlanman yüksek kilon nasıl
MomMomMom377 Gebelikte plasentadan salgılanan hormonlardan dolayı kolestrolün yüksek çıkması normal çok takılmayın derim 👍🏻 tabi ki yediklerimize dikkat edelim özellikle şeker varsa 😇
ysfali06 Egeymen bnde sağlık ocağında baktırdım kolesterol 340 çıkmış hemşire yüksek ama gebelikte beklediğimiz Bi durum dedi. Sizin 138 görünüyor bu durumda sizinki daha normal 🤷♀️ ama tabi en iyi yorumu doktorlar yapar yarın gideceğim bakalım ne diyecek
Egeymen ysfali06 benim randevuma daha çok var ama doktora yazdım bilgilendirdim geri dönüş yapar heralde bakalım
fethiyeli48-48 Egeymen akşam 1 tam cevizi bir bardak suya koy sabah a kadar dursun suda ceviz sabah hem suyu iç hem cevizi ye . 1 aya düşer kesin yöntem . Birde yürüyüşlere başla ufak ufak
fethiyeli48-48 Egeymen emin ol fayda edecek çok çok iyi geliyor bu kolesterole çevremdeki herkes böyle düşürdü