Gizem_34 [silindi] benimde 6.haftasa göremedi 7+6da gördük merak etme bazıları 9haftaya kadar bile uzuyo bazen geç döllenme vs etkisi oluyor canım kötü düşünme kötüyüde çekme
[silindi] Gizem_34 çok teşekkür ederim icim ferahlıyor gerçekten böyle yorumlar gelince . Kendimi yanlız hissetmiyorum şuan. Bir umut bir bekleyiş işte hayırlısı…
Ymimelif Ben de 6+6 da gittim bişey var ama silik dedi, arkada dedi, görünmüyor dedi. Üç gün sonra bir daha çağırdı. İnşallah görünür gittiğimde
[silindi] balbocegimm Ins bisey olmaz ve inş güzel haberler alırsınız. Ne diyecegimi hic bilmiyorum sabir edip beklemekten dua etmekten başka yapabileceğimiz bisey yok
kucuktosbik27 [silindi] yengem içinde ben çok endişelenmiştim benim bebiş 6. Haftada kalp atışı duymuştuk . Onunkini göremedik bile 7. Haftanın içinde kontrole gitti bebişin kalp atışını duyduk 5.5 aylık şuan☺️
kucuktosbik27 [silindi] evet kalp atışınıda duyduk ☺️ inşallah sizinde öyle olur bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız korkmayın 1 hafta bekleyin geç döllenme oluyor bazen ☺️
Rabiaferhat [silindi] Bende 5+6 da gittim ve kese gözüküyor ama bebeğin kalp atışını duymamıştı doktorum .sonra detaylı ultrason yaptırdık ve bebeğim canlanmış ama çok erken olduğundan duyulmamış .içim çok rahatlamıştı .detaylı ultrasona gitmenizi tavsiye ederim öyle bir durumda